- 1 Aralık 2020
- 970
- En iyi cevaplar
- 1
- 195
- 33
İnşAllah canım haber vermeyi unutma bizeBakalım hayırlısı olsun insAllahh gidip gorcez önce sağlıklı olsun da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım haber vermeyi unutma bizeBakalım hayırlısı olsun insAllahh gidip gorcez önce sağlıklı olsun da![]()
Amiin sağlıkla hayırlısı ile Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahGidince bize de yaz unutmaduam seninle inşallah tombiş tombiş ikizlerin olur inşallahhhh
![]()
İnsAllah dua edin sağlıklı bı gebelik olsun insAllahh haber vericem muhakkakİnşAllah canım haber vermeyi unutma bize
Beta değerine göre gebelik haftası belirlenemez.. Kese göründükten sonra doktorunuz söyleyecektir..Arkadaşlar merhaba ben adetim geçince hem kan testi hem idrar testi yaptımidrar testinde anında ikinci çizgi çıktı . Kan testini ise iki gün ara ile tekrarladık. İlki 0.400 du Ertesi gün idrar testini yaptım çift çizgi çıktı. Sonraki gün bidaha kan verince değerim 10 bin çıktı doktor pozitif dedi. Kaç haftalık oluyor anlamadım adet tarihine göre farklı çıkıyor beta değerine göre farklı çıkıyor. Bide hastaneye gidecez insAllah kese görünür demi ? Rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere hayirlisi ile nasip etsin inşAllah
![]()
Amiin insAllaah bakalım. 1 hafta bekledik gideceğiz bu hafta doktoraBeta değerine göre gebelik haftası belirlenemez.. Kese göründükten sonra doktorunuz söyleyecektir..
Bu arada hayırlı olsunSağlıkla kavuşun inşallah
Kanamanız ilk kaç haftalıkken oldu acaba nasıldıHer kanama kötü bişey olduğu anlamına gelmiyor ama tabiki doktora gidilmesi gerekiyor benim de test yaptırdıktan 1 hafta sonra kanamam oldu hatta şu an 12 haftalığım hala kanamam oluyo bazen tedirgin olma ama ihmalde etme
İlk 4 haftalıktı o zaman pembe bi kaç damla geldi kesildi sonrasında 8 haftadan sonra hep oldu hala her ay oluyoKanamanız ilk kaç haftalıkken oldu acaba nasıldı
İlk 4 haftalıktı o zaman pembe bi kaç damla geldi kesildi sonrasında 8 haftadan sonra hep oldu hala her ay oluyo
İlk 4 haftalıktı o zaman pembe bi kaç damla geldi kesildi sonrasında 8 haftadan sonra hep oldu hala her ay oluyo
Progestan kullandım 5 binlerdeydi tam hatırlamıyorum ama sizin kaç4 haftalıkken ilaç kullandınız mı betanız kaçtı![]()
Değerime ilk defa dün baktırdım dün 130 du kanama olunca bugün özel bi hastanede yaptırdım 230 çıktı . Aslında adetim geceli 10 gün oldu ama yine de arttığı için umudumu kaybetmek istemiyorumProgestan kullandım 5 binlerdeydi tam hatırlamıyorum ama sizin kaç
Bence gayet iyi artmış 2 katı olması gerekiyor hemen hemen 2 katı sabret Allahın izniyle bişey olmaz çokmuydu kanamanDeğerime ilk defa dün baktırdım dün 130 du kanama olunca bugün özel bi hastanede yaptırdım 230 çıktı . Aslında adetim geceli 10 gün oldu ama yine de arttığı için umudumu kaybetmek istemiyorum![]()
Pembe bi peçete dolusu geldi sildim başka gelmedi , ama kasıklarım da ve bacaklarım da ağrılar başladı. Çok teşekkür ederim inşallahBence gayet iyi artmış 2 katı olması gerekiyor hemen hemen 2 katı sabret Allahın izniyle bişey olmaz çokmuydu kanaman
Gayet normal bence yaPembe bi peçete dolusu geldi sildim başka gelmedi , ama kasıklarım da ve bacaklarım da ağrılar başladı. Çok teşekkür ederim inşallah![]()