Kese görünmesi gerekir fakat haftayı net olarak ultrasonda öğrenebilirsinizArkadaşlar merhaba ben adetim geçince hem kan testi hem idrar testi yaptımidrar testinde anında ikinci çizgi çıktı . Kan testini ise iki gün ara ile tekrarladık. İlki 0.400 du Ertesi gün idrar testini yaptım çift çizgi çıktı. Sonraki gün bidaha kan verince değerim 10 bin çıktı doktor pozitif dedi. Kaç haftalık oluyor anlamadım adet tarihine göre farklı çıkıyor beta değerine göre farklı çıkıyor. Bide hastaneye gidecez insAllah kese görünür demi ? Rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere hayirlisi ile nasip etsin inşAllah
Anladım hayırlısı insAllah teşekkür ederimKese görünmesi gerekir fakat haftayı net olarak ultrasonda öğrenebilirsiniz
Rica ederim ne zaman gideceksin hastaneyeAnladım hayırlısı insAllah teşekkür ederim
Esim izin alıcak günü öyle belli olucak ama önümüzdeki hafta kesin gidecez insAllah . Hayırlı haberle döneriz .Rica ederim ne zaman gideceksin hastaneye
İnşAllah canım geç gitmen daha iyi olur belki kalbini de dinlersinEsim izin alıcak günü öyle belli olucak ama önümüzdeki hafta kesin gidecez insAllah . Hayırlı haberle döneriz .
İnsAllah zaten o yüzden bı haftadır bekledik geçen hafta öğrendik bizde ama hâlâ adet olmadim kanamam da yok şükürİnşAllah canım geç gitmen daha iyi olur belki kalbini de dinlersin
Her kanama kötü bişey olduğu anlamına gelmiyor ama tabiki doktora gidilmesi gerekiyor benim de test yaptırdıktan 1 hafta sonra kanamam oldu hatta şu an 12 haftalığım hala kanamam oluyo bazen tedirgin olma ama ihmalde etmeİnsAllah zaten o yüzden bı haftadır bekledik geçen hafta öğrendik bizde ama hâlâ adet olmadim kanamam da yok şükür
Her kanama kötü bişey olduğu anlamına gelmiyor ama tabiki doktora gidilmesi gerekiyor benim de test yaptırdıktan 1 hafta sonra kanamam oldu hatta şu an 12 haftalığım hala kanamam oluyo bazen tedirgin olma ama ihmalde
Evet ablam hemşire çok yükselmiş çoğul gebelik olabilir dedi . Eşimin ailesinde de var ikiz. Bakalım hayırlısı önce sağlıklı bı haberler alalimdaNasıl yani 2 günde 400 den 10000 e mi çıktı ?
Aynen tam onu diyecektim yüksek ihtimal ikizdirEvet ablam hemşire çok yükselmiş çoğul gebelik olabilir dedi . Eşimin ailesinde de var ikiz. Bakalım hayırlısı önce sağlıklı bı haberler alalimda
Benim kardeşlerimle eşimin kardeşleri ikiz ilkinde 3031 çıktı ikincisinde 45000 ama tekEvet ablam hemşire çok yükselmiş çoğul gebelik olabilir dedi . Eşimin ailesinde de var ikiz. Bakalım hayırlısı önce sağlıklı bı haberler alalimda
Amiin insAllaah canim benim valla sabırsızlık ile hastaneye gidecez günü eşimde öyle ya ikizse diyip duruyor bana hayirlisi olsun sağlıklı olsun insAllahh hakkımızdaAynen tam onu diyecektim yüksek ihtimal ikizdirallah hayırla neticelendirsin inşallahhh
İnşAllah canımKanama konusunu doktor sordu diye belirttim canim. Yoksa biliyorum her kanamanin tehlike arz etmediğini. Cok şükür öğrendiğimizden beri beslenme konusunda dikkatliyim ve su içme konusunda da ama az daha bekleyelim kese için dedik bı hafta öyle bekledik canim sabırsızlanıyorum doktora gitmek için bian önce son durum ne diye Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşAllah...
Bakalım hayırlısı olsun insAllahh gidip gorcez önce sağlıklı olsun daBenim kardeşlerimle eşimin kardeşleri ikiz ilkinde 3031 çıktı ikincisinde 45000 ama tek
İnşAllah canım
Gidince bize de yaz unutmaAmiin insAllaah canim benim valla sabırsızlık ile hastaneye gidecez günü eşimde öyle ya ikizse diyip duruyor bana hayirlisi olsun sağlıklı olsun insAllahh hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?