• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 1.81

ZEY5442

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
11
1
1
29
Merhaba kızlar ben polikistik over hastasıyım ama çok düşük düzeylerde regl'im en fazla 3-4 gün gecikir.Bu ay çok denememiz oldu ve adet olacağım gün değerim 1.81 çıktı doktor hamilelik değeri değil son adet tarihinizden üstüne 35 günü geçerse bir daha kan tahlili verirsiniz daha 28 gün olmuş dedi.Ama benim değerlerim hep 0.1 0.2 0.6 gibi seyrederdi.Fotoğraf ekliyorum değerim gözüküyor benim gibi olup değerleri sonradan yükselen var mı?

Eklentiler

• IMG_0674.webp
    IMG_0674.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 18
5 in altı negatif oluyor. Yani adet olacağın gün çok yüksek bir değer olmasa bile illaki 5 in üstünde olması gerekirdi diye düşünüyorum.

5 in altı negatif oluyor. Yani adet olacağın gün çok yüksek bir değer olmasa bile illaki 5 in üstünde olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Anladım adette olamıyorum aşırı bir sinir de var heveslenmiştim ama bende olmaz diye düşünüyorum

Bende polikistik overim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim mübarek günlerde dualarını kabul etsin inşallah 🤲

Düşük seviyede ise şansın daha yüksektir. Benim ileri. 3 4 ay adet olmadığımı biliyorum. Yağ oranım yüksek aşırı kıllanma aşırı saç dökülmesi sinir stres hepsi mevcuttu. Rabbim nasip ediyor ama. İnşallah sanada en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsin🤲

Düşük seviyede ise şansın daha yüksektir. Benim ileri. 3 4 ay adet olmadığımı biliyorum. Yağ oranım yüksek aşırı kıllanma aşırı saç dökülmesi sinir stres hepsi mevcuttu. Rabbim nasip ediyor ama. İnşallah sanada en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsi

Düşük seviyede ise şansın daha yüksektir. Benim ileri. 3 4 ay adet olmadığımı biliyorum. Yağ oranım yüksek aşırı kıllanma aşırı saç dökülmesi sinir stres hepsi mevcuttu. Rabbim nasip ediyor ama. İnşallah sanada en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsin🤲
Çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 1.5 yıldır deniyorum kilom da yok kıllanma vs ama ne yazık ki bende aynı şeyleri yaşıyorum

Ben 10 senelik evliyim. İlk gebelik 3 buçuk senede oluştu ama 18. Haftada kaybettim. Ondan 1.5 sene sonra tekrar hamile kaldım ve onuda 15. Haftada kaybettim. O kayıp sonrası 4 sene geçti ve yine hamile kaldım onuda 5. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım sağlıksızdı. 1 adet dönemi sonrası tekrar denedik ve rabbim nasip etti. Şuan 27 haftalik gebeyim. Rabbim tamamlamayı nasip eder inşallah umudum büyük 🤲 sizleri de daha fazla bekletmeden inşallah hayırlı bir evlat ile müjdelesin. Her ay umutla beklemek nedir çok iyi bilirim.

Ve gebeliklerimin hiçbiri tedavi sonucu olmadı. Defalarca kez tedavi gördüm ama hiçbiri tutmadı. 2023 Kasım da diyet ve yürüyüşe başladım 17 kilo verdikten sonra kendiliğimden 2 kere hamile kaldım. Kilo fazlası olmasa bile düzenli yürüyüş gerçekten sağlıklı yumurtlama için ise yarıyor . Birde eşte sorun olsun olmasın beslenmesine çok dikkat etmesi gerekiyor. Benim eşim kabak çekirdeği badem nar bitter çikolata gibi şeyler yemişti.

Tabi bunlar ancak vesile en önemlisi Rabbim yeterki ol desin. Bir şekilde oluyor. Ben en umutsuz olduğum aylarda düzenli ilişki olmamasına rağmen hamile kaldım hep. Zor ama birazda kafa rahatlığı lazım.

Back
X