Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 3 gün önce kan testi yaptım sağlık ocağında 1.5 çıktı benim gibi olupta yükselen var mı
Sağlıklı bı gebelik miydi peki2. 30 çıkmıştı daha sonrada yükselmişti bende. Olabilir yani pazartesi tekrar kan verirsiniz. Kaç gün gecikti adetiniz
Sağlıklı bı gebelik miydi peki
Benim 2 kürtajım 2 düşüğüm var artık psikolojim bozuldu aynı olck diyeKalbi gelişmediği için 21. Haftada sonlandırıldı. Ama bu sizinde sağlıklı olmayacağı anlamına gelmiyor. Geç döllenmedir eğer varsada yada siz erken öğrendiniz
Benim 2 kürtajım 2 düşüğüm var artık psikolojim bozuldu aynı olck diye
Bu arada çok geçmiş olsun sizede şuan araştırıyorlar rahim filmi çekmem lazım fakat hamilelikten dolayı çekemedim bı türlüSebebi nedir peki araştırıldımı
Bu arada çok geçmiş olsun sizede şuan araştırıyorlar rahim filmi çekmem lazım fakat hamilelikten dolayı çekemedim bı türlü
Aminnnnnn inşallah pazartesi kan vercm sonuçları buraya yazarımSizede geçmiş olsun. Umarım sağlıkla kucağımıza aldığımız bebişlerimiz olur
Aminnnnnn inşallah pazartesi kan vercm sonuçları buraya yazarım
Tamam umarım varsa tutunur bebeğim bana Kasıklarmda çok ağrı var halı yıkadım çok ağır işler yaptım hafta acaba zararı olur muEtiketlersin beni olur mu
Tamam umarım varsa tutunur bebeğim bana Kasıklarmda çok ağrı var halı yıkadım çok ağır işler yaptım hafta acaba zararı olur mu
Şüphelendiğin zamanlarda emin olana kadar ağır işler yapma bence dikkat et kendine. Ama tutunurkende ağrı yapar hayırlı haberlerle inş
Maalesef negatifİnşallah sağlıklı bebelerimiz olur
son adet tarihi nedir? Tekrarlasaydınız dün keşke testi
Dün yaptım negatif çıktıson adet tarihi nedir? Tekrarlasaydınız dün keşke testi.