• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 1.20

Bende merak ettim sonucunu, ama senin testinin çizgisi baya belirgindi, herhalde senin beta HCG'n benimkinden fazladır 🤭
Bide ben bugün saat 14.43 gibi beta sonuç verdim kadın doğuma çıkmadı sonuç merakımdan acile de geldim onu bekliyorum bakalım ne olacak e nabızda bugünkü verdiğim sonuç gözükmüyo

Bide ben bugün saat 14.43 gibi beta sonuç verdim kadın doğuma çıkmadı sonuç merakımdan acile de geldim onu bekliyorum bakalım ne olacak e nabızda bugünkü verdiğim sonuç gözükmüyo
Acilde beta HCG'ye bakıyorlar mı ki, ne dedin de aldılar

Kanama falan söylemedim direk girdim hocam geçen hafta da gelmiştim şikayetlerim devam ediyo dedim bide test yaptım pozitif çıktı dedim oda beta istedi ben geçen hafta gitmiştim o zaman hamile olduğumdan haberim yoktu yani betam 1.20 çıkmıştı bakmadı şikayetin devam ederse gel demişti şimdi test pozitif deyince bakalım dedi

Kanama falan söylemedim direk girdim hocam geçen hafta da gelmiştim şikayetlerim devam ediyo dedim bide test yaptım pozitif çıktı dedim oda beta istedi ben geçen hafta gitmiştim o zaman hamile olduğumdan haberim yoktu yani betam 1.20 çıkmıştı bakmadı şikayetin devam ederse gel demişti şimdi test pozitif deyince bakalım dedi
Acildeki doktor mu

Keşke bize de böyle doktorlar denk gelse, geçen ay beta HCG'me baktırmak istiyorum dedim, kanaman var mı diye sordu yok dedim, yeşil alana yönlendirdiler ardından doktorun yanına gittim burada Beta HCG'ye baktırılmıyor dedi ve pazartesi ya hastaneden ya da sağlık ocağında baktırırsın dedi

Back