Ne zaman baktırdın bugün müCanım benim değer 16'ya düşmüş kimyasal gebelik yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman baktırdın bugün müCanım benim değer 16'ya düşmüş kimyasal gebelik yani![]()
EvetNe zaman baktırdın bugün mü
Yükselme ihtimali olabilirmi acaba tekrarYarın özele gitcem inşallah
Olmaz bence de hayırlısıYükselme ihtimali olabilirmi acaba tekrar
olsun yinede umudunu kaybetme rabbim bi kapıyı kapar diğerini açarOlmaz bence de hayırlısı
İnşallah canımolsun yinede umudunu kaybetme rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar
10 gün sonraya verdi randevu bakalım ne olacakBencede canım adete yakın yükseliyor
Canım bugün kanamam oldu bebiş maalesef yok yani hayallerim suya düştüYükselme ihtimali olabilirmi acaba tekrar
Olsun canım herşeyin hayırlısı rabbim tekrarına kavuştursun inşAllahCanım bugün kanamam oldu bebiş maalesef yok yani hayallerim suya düştü![]()
Bi defa düşük yaşadım şimdi de kimyasal gebelik olmayacak herhalde ya boşuna ümitleniyorumOlsun canım herşeyin hayırlısı rabbim tekrarına kavuştursun inşAllah
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı şekilde ilerliyor değil mi gebeliğin? Benimde ilk defa betam 1.20 çıktı seni görünce umut oldu bana da dua edin inşallah benimki de sağlıklı bir şekilde yükselirLekelenmem oldu 1 damla korktum acile gittim beta aldılar 203 e yükselmiş
İnşAllah canım adetine yakın mı yaptırdın betanıCanım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı şekilde ilerliyor değil mi gebeliğin? Benimde ilk defa betam 1.20 çıktı seni görünce umut oldu bana da dua edin inşallah benimki de sağlıklı bir şekilde yükselir
Yok tekrar yaptırmadım salı günü 1.20 çıktı adetime daha var çok düzenli değil ama o yüzden kaç gün var bilemiyorum. Biraz daha bekleyip test yapacağım tekrar çok heyecanlıyım amaaİnşAllah canım adetine yakın mı yaptırdın betanı
Senin nasıl ilerliyor gebeliğin? Ultrasona falan girdin mi?İnşAllah canım adetine yakın mı yaptırdın betanı
Bir de şeyi merak ediyorum sanırım senin betan çok erken bir zamanda 1.20 çıkmış yeni üzerinden neredeyse 14 gün geçtikten sonra yükselmiş anladığım kadarıyla. Normal de beta döllenmeden 10 11 gün sonra yükseliyor diye biliyorum. Acaba bu ilk başta 1.20 çıkması gebelikle alakalı olmadan denk mi gelme oldu? Kendimi boş yere umutlandırmak istemiyorum bir yandan da akılma bu gelince de sorayım dedim. Sen ne düşünüyorsun bu konu da ya da doktor bir şey dedi mi?İnşAllah canım adetine yakın mı yaptırdın betanı
Ayy ben tekrar yaptırdın mı diye okudum yukarı da öyle cevap verdimİnşAllah canım adetine yakın mı yaptırdın betanı
Yok daha girmedim 6 haftalık olmasını bekliyorum 1 hafta sonra doktora gidicem inşaAllahSenin nasıl ilerliyor gebeliğin? Ultrasona falan girdin mi?