Şu an adetinize kaç gün varAdetinize 4 gün kala mı 1 üzerinde çıktı tam olarak kaçtı benimde 4 günkala 1,30 çıktı hep 0,5 çıkardı doktor negatif dedi ama yine ben bir unut bekliyorum
Ay moral oldunuz arkadaşlar inş güzel haberleri alırız benimde adetime dün 5 gün vardı dün 1,30 çıktı doktorumda umutluydu ama sonuca şaşırdık ve üzüldük belki artar benimde Şuan 4 gün var be adet olucam diye çok korkuyorumAynen adete 4 gün kala 1.92'di
İnşallah canım, ne zaman adet Olcan kiAy moral oldunuz arkadaşlar inş güzel haberleri alırız benimde adetime dün 5 gün vardı dün 1,30 çıktı doktorumda umutluydu ama sonuca şaşırdık ve üzüldük belki artar benimde Şuan 4 gün var be adet olucam diye çok korkuyorum
5 Şubat sizin durumunuz ne şimdiİnşallah canım, ne zaman adet Olcan ki
Bende 3 Şubat'ta olmam lazım ama hamileyim doktorum pazartesi gel, Beta HCG yükselmiş mi bakalım dedi, henüz çok yeni5 Şubat sizin durumunuz ne şimdi
Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza en son betanız kaç oldu ve kaç gün arayla yükseldi acaba ben kaç gün sonra gitmeliyim doktoraBende 3 Şubat'ta olmam lazım ama hamileyim doktorum pazartesi gel, Beta HCG yükselmiş mi bakalım dedi, henüz çok yeni
Bende 6 şubatta olmam lazım bakalım olucak mıyım bende pazartesi baktırıcam betama o zamana kadar nasıl durucam bilmiyorumAllah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza en son betanız kaç oldu ve kaç gün arayla yükseldi acaba ben kaç gün sonra gitmeliyim doktora
İnşAllah ikimizde mutlu haberleri alırız senin belirtilerin nelerAllah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza en son betanız kaç oldu ve kaç gün arayla yükseldi acaba ben kaç gün sonra gitmeliyim doktora
Çok sağol canım, darısı başına inşallahAllah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza en son betanız kaç oldu ve kaç gün arayla yükseldi acaba ben kaç gün sonra gitmeliyim doktora
Hayırlı olsun cnm bariz bi şekilde gözüküyo çift çizgi tebrik ederim gebesinKızlar galiba hamileyim şuan yaptım
Yaa tatlım çok sevindim valla hayırlı olsunKızlar galiba hamileyim şuan yaptım
şuan acildeyim canım kan verdim beta sonuçlarımı bekliyorumNe zaman gitcen hastaneye canım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunYaa tatlım çok sevindim valla hayırlı olsun
Bende merak ettim sonucunu, ama senin testinin çizgisi baya belirgindi, herhalde senin beta HCG'n benimkinden fazladırşuan acildeyim canım kan verdim beta sonuçlarımı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?