Hayırlısı inşAllah rabbim istediğini verir bende beklemedeyim az önce de Hayıt tohumu ile hamile kalanları duydum bitkisel bişey zaten bende bugün ondan alıcam bakalım hayırlısıCumartesi olmam lazım bekliyorum bende, ilk 10 dk içinde çıkan sonuç doğrudur haklısın ama ben daha önce bi sürü test yaptım sonraları da bakıyordum testlere hiç böyle olmamıştı, tek çizgi olurdu sürekli
İnşallah ikimizde hayırlısıyla tatlı hamişler oluruzHayırlısı inşAllah rabbim istediğini verir bende beklemedeyim az önce de Hayıt tohumu ile hamile kalanları duydum bitkisel bişey zaten bende bugün ondan alıcam bakalım hayırlısı
Görünüyor mu tam bilmiyorum ama ilk 10 dakikada çıktı, inşallah hayallerim kabul olur
Canım o zaman hayırlı olsun sen bi doktora görün banada haber ver merak ettim şimdi inşAllah doğrudurCanım az önce test yaptım bu sefer ilk 10 dakikada silik çizgi çıktı
Gördüm gördüm inşAllah doğrudur
Aynen, inşallah senin yükselir canım, tatlı bebişlerin olurO zaman seninki 1.96 idi yükseldi demekki benimkide yükselirmi acaba
Bekliyorum vallaYarın ilk idrarla testi yeniliycem, yazarım yine
BekliyorumYarın ilk idrarla testi yeniliycem, yazarım yine
Canım geçen ay bacaklarımı yukarı dikmiştim, doktorum buna hiç gerek yok dedi o yüzden sadece, belimin altına yastık koyup yarım saat uzanıyorumCanım sen ilişkiden sonra ekstra bişey yapıyomusun bi 10 dk falan ayakların havada bekliyomusun sırtına yastık falan yaptığın bişey varmı
Bunu her ilişkiye girdiğinde mi yapıyosunCanım geçen ay bacaklarımı yukarı dikmiştim, doktorum buna hiç gerek yok dedi o yüzden sadece, belimin altına yastık koyup yarım saat uzanıyorum
Ya bizimde öyle oluyo bazen hergün oluyo bazen 2 günde bir oluyo ama hiç 3 gün de bir olduğu olmadı hep ya hergün yada 2 günde bir oldu ama biz çocuk için ilişkiye girmeye başlayalı 2 ay olacakBi de şunu söyleyeyim, ben geçen aylarda sürekli yumurtlama zamanımı hesaplayarak ilişkiye girmiştim ama bu takibi sadece uygulama üzerinden yapıyordum, bu ay baktım ki olacak gibi değil hamile kalamıyorum, gün aşırı ilişkide bulundum (2 günde bir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?