• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 1,2

Aminnn inşallah canım ağzından bal damlıyor 🥰senin duan kabul olur bol bol dua at bana ve benim gibi bebiş isteyenlere 💕o kadar hassasım ki bu konuda evladı olmayanlara o kadar çok dua ederim ki Bi arkadaş vardı 20 küsür sene çocuğu olmadı o kadar çok dua ettim ki şimdi kızı 1 yaşında dua nelere kadir 😘💃Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
amin canım dualarımız sizlerle inşallah 🙏

Benimde adetten 8 gün önce 2.39 çıktı canım 1 gün geçikmeli adet oldum.. Senin çok düşük gebelik olduğunu sanmıyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

@Hello Kity ay kuzum sen insanlara umut oluyorsun valla Allah razı olsun ne güzel kalbin var ❤️
Canımcım şöyle ben bat günümde dahil yaptığım tüm testlerim bembeyazdı gölge dahi yoktu. gittim o gün kan verdim 1.2 çıktı doktor hamile değilsin diyince ben de kist mi var acaba diye gün aşırı alttan muayne oldum hatta 😢 4 gün sonra hala hasta olmadım üstelik hasta olduğum zamanlardaki halinimde yoktu sonra yine kan verdim 27 🙈 bir hafta sonra yine verdim 770 bir hafta sonra yine verdim 9400, 😇😇
İnşallah seninde mucizen seninledir ama ilaç içmeden sabırla bekle benim gibi hcg değerin çok sonradan çıkabilir. Ki bence hamilesin sadece dua et hcg değerlerin sağlıcakla artsın 🙏 Allahım sizlere tez zamanda gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah 🙏❤️
Merhaba 1,2 çıktığında adetiniz kaç gün gecikmişti benim bir hafta gecikti 1.2 çıktı

Back