- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.577
- 133
- Konu Sahibi Japsnjapsjaps
amin hep duamdasın unutma seni bekliyoruz.Canımın içi bize umut olan sensin rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin hep duamdasın unutma seni bekliyoruz.Canımın içi bize umut olan sensin rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah geleceğimamin hep duamdasın unutma seni bekliyoruz.
İnşallahh yükselir değerleriniz. 5 in altında olan değerlerde hamilelik olarak görmüyorlar. Bi kaç gün sonra tekrar yaptırın testinizi benceSelam arkadaşlar eşimle bu ay reglden 1 hafta sonra ilişkiye girdik bugün ilişki yaşayalı 2 hafta oldu Beta HCG 1,2 çıktı hamile olmayan kişilerde beta HCG bu değerleri alırmı normalde 0,2 çıkıyordu
Teşekkür ederim Allah herkese gönlünce versin ama şuan için benim öyle bir düşüncem yok o yüzden tedirginim.H Hello Kity ay kuzum sen insanlara umut oluyorsun valla Allah razı olsun ne güzel kalbin var
Canımcım şöyle ben bat günümde dahil yaptığım tüm testlerim bembeyazdı gölge dahi yoktu. gittim o gün kan verdim 1.2 çıktı doktor hamile değilsin diyince ben de kist mi var acaba diye gün aşırı alttan muayne oldum hatta 4 gün sonra hala hasta olmadım üstelik hasta olduğum zamanlardaki halinimde yoktu sonra yine kan verdim 27 bir hafta sonra yine verdim 770 bir hafta sonra yine verdim 9400,
İnşallah seninde mucizen seninledir ama ilaç içmeden sabırla bekle benim gibi hcg değerin çok sonradan çıkabilir. Ki bence hamilesin sadece dua et hcg değerlerin sağlıcakla artsın Allahım sizlere tez zamanda gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
o zaman çok dikkatli ol iki üç gün sonra tekrar kan ver varsa zaten kesin 5 i geçmiş olur eğer istemiyorsanda bu durumu doktorunla paylaş ve neler yapabileceklerini öğrenTeşekkür ederim Allah herkese gönlünce versin ama şuan için benim öyle bir düşüncem yok o yüzden tedirginim.
5 in altındaki değerler normal referans aralığı olarak geçiyor yeni evliyim 1. ay sadece 2 gün birliktelik yaşadık ve hemen böyle bir durum olacağını düşünmemiştim. İnsanlar aylarca çabalıyoro zaman çok dikkatli ol iki üç gün sonra tekrar kan ver varsa zaten kesin 5 i geçmiş olur eğer istemiyorsanda bu durumu doktorunla paylaş ve neler yapabileceklerini öğren
canım bu işler hiç belli olmuyor tek beraberlikte bile hamile kalan var5 in altındaki değerler normal referans aralığı olarak geçiyor yeni evliyim 1. ay sadece 2 gün birliktelik yaşadık ve hemen böyle bir durum olacağını düşünmemiştim. İnsanlar aylarca çabalıyor
canım bu işler hiç belli olmuyor tek beraberlikte bile hamile kalan var
Sivilce ilacı kullanıyorum kareciğer değerleri yükselmiş kolestrol artmış dedi.ondan olmuş olabilir 10 gün sonra tekrar yapalım dediİlişkiden 2 hafta sonra kan vermişsiniz gebelik olsaydı kanda kesin çıkardı. 5e kadar bi şey ifade etmiyor ben hamile değilken bazen 1 küsür bazen 2 küsür çıkıyordu.
Hayır reglime 3 4 gün vardı 1.2 çıktığındaRegl gecikmesinden sonra mı yapmıştı kız ilk testi 1,2 olanı
Bugün idrar testi yaptım negatif 1 hafta sonra tekrar yapacağımHayır reglime 3 4 gün vardı 1.2 çıktığında
Bugün idrar testi yaptım negatif 1 hafta sonra tekrar yapacağinşa
Benim bir keresinde 5,3‘tü ve hamile değildim.Selam arkadaşlar eşimle bu ay reglden 1 hafta sonra ilişkiye girdik bugün ilişki yaşayalı 2 hafta oldu Beta HCG 1,2 çıktı hamile olmayan kişilerde beta HCG bu değerleri alırmı normalde 0,2 çıkıyordu
Mrb benimde betam 2.3 çıkmıştı 2 gün sonrası regl oldum siz regl oldunuzmuSelam arkadaşlar eşimle bu ay reglden 1 hafta sonra ilişkiye girdik bugün ilişki yaşayalı 2 hafta oldu Beta HCG 1,2 çıktı hamile olmayan kişilerde beta HCG bu değerleri alırmı normalde 0,2 çıkıyordu
Hayır henüz regl olmadım. Kolesterol yükselmiş , kareciğeri yormuş onla ilgili olabileceğini düşündüm ama doktor 10 gün sonra tekrardan yapalım dedi. O gün idrar testi yaptım negatifdi ilişkiden 2 hafta aonraMrb benimde betam 2.3 çıkmıştı 2 gün sonrası regl oldum siz regl oldunuzmu
Anladım haber verirseniz sevinirim Allah gönlüne göre versin inşallahHayır henüz regl olmadım. Kolesterol yükselmiş , kareciğeri yormuş onla ilgili olabileceğini düşündüm ama doktor 10 gün sonra tekrardan yapalım dedi. O gün idrar testi yaptım negatifdi ilişkiden 2 hafta aonra
Peki sizce 15 gün gecikmede 1.2 için umut var mıdır?H Hello Kity ay kuzum sen insanlara umut oluyorsun valla Allah razı olsun ne güzel kalbin var
Canımcım şöyle ben bat günümde dahil yaptığım tüm testlerim bembeyazdı gölge dahi yoktu. gittim o gün kan verdim 1.2 çıktı doktor hamile değilsin diyince ben de kist mi var acaba diye gün aşırı alttan muayne oldum hatta 4 gün sonra hala hasta olmadım üstelik hasta olduğum zamanlardaki halinimde yoktu sonra yine kan verdim 27 bir hafta sonra yine verdim 770 bir hafta sonra yine verdim 9400,
İnşallah seninde mucizen seninledir ama ilaç içmeden sabırla bekle benim gibi hcg değerin çok sonradan çıkabilir. Ki bence hamilesin sadece dua et hcg değerlerin sağlıcakla artsın Allahım sizlere tez zamanda gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
daha öncesinde kan verdin mi peki?Peki sizce 15 gün gecikmede 1.2 için umut var mıdır?
Benim de regliye 8 gün kala 2.39 çıktı umutla regli günümü bekliyorum inşallah bu ay gelmiştir meleğimdaha öncesinde kan verdin mi peki?