- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.577
- 133
- Konu Sahibi Japsnjapsjaps
kaç günün kaldıBenim de regliye 8 gün kala 2.39 çıktı umutla regli günümü bekliyorum inşallah bu ay gelmiştir meleğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç günün kaldıBenim de regliye 8 gün kala 2.39 çıktı umutla regli günümü bekliyorum inşallah bu ay gelmiştir meleğim
Hayır canım sadece idrar yaptım negatif ti. Ama sanırım gecm ay kullandığım hormon ilaçlarından oldu gecikme. Ümidim pek yok geçen ay tüp denemesi oldudaha öncesinde kan verdin mi peki?
idrar testini önemseme ama ben olsam birkaç gün sonra kan veririmHayır canım sadece idrar yaptım negatif ti. Ama sanırım gecm ay kullandığım hormon ilaçlarından oldu gecikme. Ümidim pek yok geçen ay tüp denemesi oldu
acaba yarın kan mı versen kesin çıkar eğer varsa4çok heyecanlı Bi şekilde beklemedeyim
Öyle yapayım olmazsa çok teşekkür ederimidrar testini önemseme ama ben olsam birkaç gün sonra kan veririm
Yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah vazgeçmem.. Olumsuz bişey çıkacak diye çok korkuyorumacaba yarın kan mı versen kesin çıkar eğer varsa
Ne oldu sonuç?Yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah vazgeçmem.. Olumsuz bişey çıkacak diye çok korkuyorum
Merhaba kan verdiniz mi nasıl degerinizacaba yarın kan mı versen kesin çıkar eğer varsa
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir dedikleri bu olsa gerek dün akşam kasık ağrısıyla acile gittim hamilelik şüphem olduğunu söyledim orda hcg ye bakmadıklarını söyledi doktor yarın sabah kadın doğum polikliniğine gelmemi söyledi bu sabah erkenden gittim ve Bi şok daha doktor hastanede hcg testi yapılan kitn kalmadığını başka hastanenin acilin gidip hcg testi vermemi söyledi bu akşam kalkıp başka hastanenin acilin gittim 3 şook da orda geldi doktor acilde hcg yapmadıklarını ancak idrarla bakabileceğini söyledi idrar da görünmüyor ama kesin var ya da yok diyemeyiz dedi gerçekten Bi kan tahliliyle 1 saat içinde öğrenilebilecek bişey 2 gündür resmen işkence oldu bana. özel hastaneler zaten almış başını gidiyor Bi test 250 300 lira döndüm evime geldim bugün adet günüm inşallah olmazsam tekrar gideceğim hastaneye umarım bu defa bu kadar olumsuzlukla karşılaşmamNe oldu sonuç?
Ay Allah'ım gecen benim de aynı oldu . Aciller bakmıyor yalandan karın ağrım var dedim yine bakmadı . Özele gittim ama 120 lira aldı. İmkan varsa sağlık ocağina gidin erkenden ücretsiz en azından . İnşallah vardır insan merak edince iyice uzuyor işleriBenim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir dedikleri bu olsa gerek dün akşam kasık ağrısıyla acile gittim hamilelik şüphem olduğunu söyledim orda hcg ye bakmadıklarını söyledi doktor yarın sabah kadın doğum polikliniğine gelmemi söyledi bu sabah erkenden gittim ve Bi şok daha doktor hastanede hcg testi yapılan kitn kalmadığını başka hastanenin acilin gidip hcg testi vermemi söyledi bu akşam kalkıp başka hastanenin acilin gittim 3 şook da orda geldi doktor acilde hcg yapmadıklarını ancak idrarla bakabileceğini söyledi idrar da görünmüyor ama kesin var ya da yok diyemeyiz dedi gerçekten Bi kan tahliliyle 1 saat içinde öğrenilebilecek bişey 2 gündür resmen işkence oldu bana. özel hastaneler zaten almış başını gidiyor Bi test 250 300 lira döndüm evime geldim bugün adet günüm inşallah olmazsam tekrar gideceğim hastaneye umarım bu defa bu kadar olumsuzlukla karşılaşmam
Kesinlikle doğru.. Sinir stres daha çok yoruyor insanı pazartesiye kadar bekleyeceğim regl olmazsam sağlık ocağına gideceğim orada 2 günde naca çıkıyor test ama bekleyeceğim artık bugün beklenen regli günüm gelen giden yok inşallah meleğim gelmiştirAy Allah'ım gecen benim de aynı oldu . Aciller bakmıyor yalandan karın ağrım var dedim yine bakmadı . Özele gittim ama 120 lira aldı. İmkan varsa sağlık ocağina gidin erkenden ücretsiz en azından . İnşallah vardır insan merak edince iyice uzuyor işleri
Merhaba size birşey sormak istiyorum. Bat günümde kan verdim. 2.39 çıktı. 6 gün sonra erken gebelik testi yaptım beta yükselmiş midir diye ama negatif. Bugün 9.gün hala adet olmadım. Normalde 2.39 çıktığında 3 4 gün içinde sıfırlanıp regl oluyordum. Ama gebelik söz konusu olsaydı erken gebelik testinde çıkardı. Anlayamadım yani sizce durum ne gibi gözüküyor@Hello Kity ay kuzum sen insanlara umut oluyorsun valla Allah razı olsun ne güzel kalbin var
Canımcım şöyle ben bat günümde dahil yaptığım tüm testlerim bembeyazdı gölge dahi yoktu. gittim o gün kan verdim 1.2 çıktı doktor hamile değilsin diyince ben de kist mi var acaba diye gün aşırı alttan muayne oldum hatta 4 gün sonra hala hasta olmadım üstelik hasta olduğum zamanlardaki halinimde yoktu sonra yine kan verdim 27 bir hafta sonra yine verdim 770 bir hafta sonra yine verdim 9400,
İnşallah seninde mucizen seninledir ama ilaç içmeden sabırla bekle benim gibi hcg değerin çok sonradan çıkabilir. Ki bence hamilesin sadece dua et hcg değerlerin sağlıcakla artsın Allahım sizlere tez zamanda gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
testlere bakma bazen çıkmaya biliyor 9 gün geçmiş keşke bi daha kan verseydin. Her iki durumda da 9 gün normal bir gecikme değil. Bence hiç oyalanma direk kan verMerhaba size birşey sormak istiyorum. Bat günümde kan verdim. 2.39 çıktı. 6 gün sonra erken gebelik testi yaptım beta yükselmiş midir diye ama negatif. Bugün 9.gün hala adet olmadım. Normalde 2.39 çıktığında 3 4 gün içinde sıfırlanıp regl oluyordum. Ama gebelik söz konusu olsaydı erken gebelik testinde çıkardı. Anlayamadım yani sizce durum ne gibi gözüküyor
2.39 sonrası yükselse çıkar diye düşündüm de negatif görünce yükselmemiştir diye düşündüm. Gecikmem var dediğimde doktor değerlerin normal kist de yok doğum kontrol hapı kullan ya da şüphen varsa bekle demiştitestlere bakma bazen çıkmaya biliyor 9 gün geçmiş keşke bi daha kan verseydin. Her iki durumda da 9 gün normal bir gecikme değil. Bence hiç oyalanma direk kan ver
e tamam 9 gün çok bile beklemişsin işte bence hemen kan ver testlere güvenme2.39 sonrası yükselse çıkar diye düşündüm de negatif görünce yükselmemiştir diye düşündüm. Gecikmem var dediğimde doktor değerlerin normal kist de yok doğum kontrol hapı kullan ya da şüphen varsa bekle demişti
kesinlikle katılıyorum ki arkadaşa doktor kis vs de yok demiş yani düşünBazen hiç belli olmuyor burada 20 gün sonra kanda çıktı diyenler vardı. Ben de benzer durumdayım hala gelmedi bekliyorum 22 gün oldu bu hafta tekrar kan vereceğim.
Gecikmenin ilk günü 2.39 du belkide dediğiniz gibi kan testi vermem de fayda var.e tamam 9 gün çok bile beklemişsin işte bence hemen kan ver testlere güvenme
Bahsettiğiniz durum geç döllenme oluyor sanırımBazen hiç belli olmuyor burada 20 gün sonra kanda çıktı diyenler vardı. Ben de benzer durumdayım hala gelmedi bekliyorum 22 gün oldu bu hafta tekrar kan vereceğim.