- 28 Ekim 2021
- 43
- 9
- 6
- 22
- Konu Sahibi Japsnjapsjaps
-
Bende aynı durumdan muzdaribim benim de 2.5 çıktı doktorum kesin yok diyebilmemiz için 0-1 arasında çıkması gerekiyor dedi, bence haftaya tekrar bı kan verin eğer hamileyseniz şimdiden hayırlı olsu
Benim 1,2 ve referans aralığı görünmese de değer normal diyor. Benim şuan öyle bir düşüncem yok ve korkuyorum . regl yaklaşırken 1,2 ve 1,8 e kadar çıkabiliyormuşBende aynı durumdan muzdaribim benim de 2.5 çıktı doktorum kesin yok diyebilmemiz için 0-1 arasında çıkması gerekiyor dedi, bence haftaya tekrar bı kan verin eğer hamileyseniz şimdiden hayırlı olsun
İlişkiden kaç gün sonra yaptınız testiBende aynı durumdan muzdaribim benim de 2.5 çıktı doktorum kesin yok diyebilmemiz için 0-1 arasında çıkması gerekiyor dedi, bence haftaya tekrar bı kan verin eğer hamileyseniz şimdiden hayırlı olsun
5in altında ki tüm değerler negatif olarak sayılıyormuş geçen ay benimde 1.2 çıktı doktor negatif dedi bi sonra ki ay adetim 4 gün gecikti 8 çıktı pozitif ama takip edicez dediler sevinmiştim 2 gün sonra 3.84e düşerek kimyasal gebelik geçirdim.Selam arkadaşlar eşimle bu ay reglden 1 hafta sonra ilişkiye girdik bugün ilişki yaşayalı 2 hafta oldu Beta HCG 1,2 çıktı hamile olmayan kişilerde beta HCG bu değerleri alırmı normalde 0,2 çıkıyordu
1.2 mi çıkmıştı
1.4 çıkmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam1.2 mi çıkmıştı
Ya böyle olunca tuhaf oldum afedersiniz ilk defa korunmadan oldu ve 1,2 çıkınca tedirgin oldum.5in altında ki tüm değerler negatif olarak sayılıyormuş geçen ay benimde 1.2 çıktı doktor negatif dedi bi sonra ki ay adetim 4 gün gecikti 8 çıktı pozitif ama takip edicez dediler sevinmiştim 2 gün sonra 3.84e düşerek kimyasal gebelik geçirdim.
Regl gecikmesinden sonra mı yapmıştı testi kusura bakmayın ne olur soruyorum böyle ama1.4 çıkmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam
Adet gecikmesi olmadan yaptım hamile olmayan kişilerde hormonel olarak yükseliyor muAnlamlı değil, bsy ifade etmiyor.
Regl gecikmesinden sonra mı yapmıştı kız ilk testi 1,2 olanı5in altında ki tüm değerler negatif olarak sayılıyormuş geçen ay benimde 1.2 çıktı doktor negatif dedi bi sonra ki ay adetim 4 gün gecikti 8 çıktı pozitif ama takip edicez dediler sevinmiştim 2 gün sonra 3.84e düşerek kimyasal gebelik geçirdim.
sanırım 2 hafta benim bı de afp değerim yüksek çıktıİlişkiden kaç gün sonra yaptınız testi
Ben o değeri bilmiyorum.sanırım 2 hafta benim bı de afp değerim yüksek çıktı
Gecikmemisti galiba canım. Ovulasyon testi yapıyordu hep pik çıkıyordu. Tekrar yumurtluyor sandı. Sanırım geç döllenme olduğu için kanında da testlerde de geç çıktı.Regl gecikmesinden sonra mı yapmıştı testi kusura bakmayın ne olur soruyorum böyle ama
Anladım teşekkür ederimGecikmemisti galiba canım. Ovulasyon testi yapıyordu hep pik çıkıyordu. Tekrar yumurtluyor sandı. Sanırım geç döllenme olduğu için kanında da testlerde de geç çıktı.
H Hello Kity ay kuzum sen insanlara umut oluyorsun valla Allah razı olsun ne güzel kalbin varSelam arkadaşlar eşimle bu ay reglden 1 hafta sonra ilişkiye girdik bugün ilişki yaşayalı 2 hafta oldu Beta HCG 1,2 çıktı hamile olmayan kişilerde beta HCG bu değerleri alırmı normalde 0,2 çıkıyordu
Canımın içi bize umut olan sensinH Hello Kity ay kuzum sen insanlara umut oluyorsun valla Allah razı olsun ne güzel kalbin var
Canımcım şöyle ben bat günümde dahil yaptığım tüm testlerim bembeyazdı gölge dahi yoktu. gittim o gün kan verdim 1.2 çıktı doktor hamile değilsin diyince ben de kist mi var acaba diye gün aşırı alttan muayne oldum hatta4 gün sonra hala hasta olmadım üstelik hasta olduğum zamanlardaki halinimde yoktu sonra yine kan verdim 27 bir hafta sonra yine verdim 770 bir hafta sonra yine verdim 9400,
İnşallah seninde mucizen seninledir ama ilaç içmeden sabırla bekle benim gibi hcg değerin çok sonradan çıkabilir. Ki bence hamilesin sadece dua et hcg değerlerin sağlıcakla artsınAllahım sizlere tez zamanda gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?