• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.8 cıkanlar

Gecen hafta adet oldum ama çok farklıydı bende üstüne görmeden şüphelendim . Kan testi yaptım ve 0.8 cıktı ama belirtilerim devam ediyor. Kasık ağrım bel ağrım baş ağrım sık idrara çıkma . Ne yapıcam bilmiyorum

ıkı gün sonra aynı yere aynı saatlerde testini tekrarla çıkan sonuca göre karar veririz

Şu an yaşadıkların psikolojikte olabilir canım.
Ve adetleri ln düzenliyse yumurtlama gününe geliyorsun bu belirtilerde o zamanda olabilen şeyler.

Halkında hayırlısı olsun inşallah.

Şu an yaşadıkların psikolojikte olabilir canım.
Ve adetleri ln düzenliyse yumurtlama gününe geliyorsun bu belirtilerde o zamanda olabilen şeyler.

Halkında hayırlısı olsun inşallah.
Ama bu belirtiler gecen ay ki adetimden beri var yeni degil. Yemek yerken bile karnıma taş koymuşlar gibi bi ağırlık oluyor. Sol kasığımdaki agrıdan dolayı uyandığım bile oluyor. Bide şişkinlik falan var herkes hamile msıın diye soruyor. Bende he dıyorum artık resmen 😂

Ama bu belirtiler gecen ay ki adetimden beri var yeni degil. Yemek yerken bile karnıma taş koymuşlar gibi bi ağırlık oluyor. Sol kasığımdaki agrıdan dolayı uyandığım bile oluyor. Bide şişkinlik falan var herkes hamile msıın diye soruyor. Bende he dıyorum artık resmen 😂
Olabilir canim stresten ve gebelik istediginden kaynaklı psikolojik yasayabilirsin bazi seyleri.
Bence bir doktora gorun derim tedbir amaçlı cunku ağrıdan uyanmak normal olmaya bilir. Allah korusun kist olabilir enfeksiyon olabilir ki inşallah senin şüphelendiğin gibi gebelik olur.
Yediğin şeylerden ve tuzlu tüketim yapıyorsan onlarda şişkinlik yapabilir.
Ama adet bitiminde test negatif çıktıysa kan sonucu cok umitlendirme kendini varsa da sürpriz olsun.

Olabilir canim stresten ve gebelik istediginden kaynaklı psikolojik yasayabilirsin bazi seyleri.
Bence bir doktora gorun derim tedbir amaçlı cunku ağrıdan uyanmak normal olmaya bilir. Allah korusun kist olabilir enfeksiyon olabilir ki inşallah senin şüphelendiğin gibi gebelik olur.
Yediğin şeylerden ve tuzlu tüketim yapıyorsan onlarda şişkinlik yapabilir.
Ama adet bitiminde test negatif çıktıysa kan sonucu cok umitlendirme kendini varsa da sürpriz olsun.
Bakalım bende tekrar test yapmayı dusunuyorum olmazsa doktora görünücem hayırlısı Allah'tan

Merhaba arkadaşlar ben adet günümü 6 gün geçirdim bugün
7. Gün henüz adet olmadım ve 29 yaşındayım adetimde hiç düzensizlik yoktu 3. Gün gecikmekte kan testi yaptırdım 1.2 cıktı bugün 7. Gün tekrar yaptırdım beta 0.8 cıktı neden olabilir rahim duvarım kalınmış doktor varsada göremiyorum birşey dedi kanda bakalım dedi oda 0.8 cıktı ne yapmam lazım sizce?

7. Gün henüz adet olmadım ve 29 yaşındayım adetimde hiç düzensizlik yoktu 3. Gün gecikmekte kan testi yaptırdım 1.2 cıktı bugün 7. Gün tekrar yaptırdım beta 0.8 cıktı neden olabilir rahim duvarım kalınmış doktor varsada göremiyorum birşey dedi kanda bakalım dedi oda 0.8 cıktı ne yapmam lazım sizce?
Canim rahim duvarı adet olacağın zamanda kalınlaşır sadece gebelikte olan bir durum degil.
Mevsimsel gecikme yaşıyor olabilirsin muhtenelen.

Benmde öyle cıktı gebelik yokmuş malesef. İstersen 10 gün sonra tekrar yaptır

Canım geçen aydan beri belirti varsa gebelik olmuş olsaydı değeriniz pozitif çıkardı..çok istediğiniz için psikolojik oluyordur ..inşallah en kısa sürede gebe kalirsiniz

Back
X