Wvet cnm 5.64 den 0.00 a düştü ama hala olmadim5 kusur çıkmıştı sonra düştü sanırım beta hcg.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wvet cnm 5.64 den 0.00 a düştü ama hala olmadim5 kusur çıkmıştı sonra düştü sanırım beta hcg.
Adet söktürücü felan aldınız mi? Doktorunuz ne dedi acaba?Wvet cnm 5.64 den 0.00 a düştü ama hala olmadim
Hic bsey kullanmadım tekrar kan ver bikac gün sonra dedi cuma vermiştim en son bu cuma tekrar vereceğim. Sonrqdan yukseledebilir dedi önce 5.64 çıktığı icinAdet söktürücü felan aldınız mi? Doktorunuz ne dedi acaba?
Aa çok tuhaf şeyler olmuş. Inşallah sağlıkla geçirirsin bu durumu.Hic bsey kullanmadım tekrar kan ver bikac gün sonra dedi cuma vermiştim en son bu cuma tekrar vereceğim. Sonrqdan yukseledebilir dedi önce 5.64 çıktığı icin
Insh canim bakalım bekliyorum halaAa çok tuhaf şeyler olmuş. Inşallah sağlıkla geçirirsin bu durumu.
Bgun gene kan verdim gene 0.00 çıktı ay saka gb 0.1 bile değil ya üzüldüm açıkçası şuanAa çok tuhaf şeyler olmuş. Inşallah sağlıkla geçirirsin bu durumu.
Geçmiş olsun canım sen iyi ol da gerisini Su an için düşünme. Zaten sorunlu bir baslangic olmus allah kucagimiza alamayacagimiz bebeği rahmimizden almasın. Daha güzel bir zaman da hayırla kucağına almak nasip etsin. Rabbim kucağını boş bırakmasın canım benim. Üzülme lütfen. Ben kürtaj oldum kalbi durdu. Inan böylesi de çok zor. Şimdi diyorum rabbim kucağıma almayacağım bebeği rahmime koyma. Bir daha hamile de kalamadım kaybettikten sonra.Bgun gene kan verdim gene 0.00 çıktı ay saka gb 0.1 bile değil ya üzüldüm açıkçası şuan
Cok geçmiş olsun cnmGeçmiş olsun canım sen iyi ol da gerisini Su an için düşünme. Zaten sorunlu bir baslangic olmus allah kucagimiza alamayacagimiz bebeği rahmimizden almasın. Daha güzel bir zaman da hayırla kucağına almak nasip etsin. Rabbim kucağını boş bırakmasın canım benim. Üzülme lütfen. Ben kürtaj oldum kalbi durdu. Inan böylesi de çok zor. Şimdi diyorum rabbim kucağıma almayacağım bebeği rahmime koyma. Bir daha hamile de kalamadım kaybettikten sonra.
Martta.Cok geçmiş olsun cnmo kadar iyi anlıyorum ki seni bnde önce bi dis gebelik geçirdim Allahm kaldiramayacagimiz yuk vermesin ne zaman kürtaj oldun cnm sen
Insh olur gene canm uzulmeMartta.
Allah isteyen herkese versin inşallahInsh olur gene canm uzulme
Insh canmAllah isteyen herkese versin inşallah