Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben pcosluyum . Bu ay bir tane yumurtam vardı . Doktor ovirrelle vurdu. Adetime 4 gün var . Bugün dayanamadım kan tahlili verdim . İğnenin yapıldığı 12. Gün . Beta 0.23 çıktı. Acaba yükselir mi ? Yükselip hamile kalan oldu mu acaba ?
Merhabalar ben pcosluyum . Bu ay bir tane yumurtam vardı . Doktor ovirrelle vurdu. Adetime 4 gün var . Bugün dayanamadım kan tahlili verdim . İğnenin yapıldığı 12. Gün . Beta 0.23 çıktı. Acaba yükselir mi ? Yükselip hamile kalan oldu mu acaba ?