Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz yorumlamadı mı henüz randevu gününüz mü gelmedi? Pcos adet gecikmenizi açıklar ama tabii doktorunuz yorumlamalıAnladim 40 gun oldu Adet olamadim ama uktroson sonuunda pco yaziyo
Gebelik yokEki Görüntüle 3179714 arkadaslar 40 gundur adet olamadim bakireyim eylulde sadwce surtunmeli iliskim oldu ertesi gun hapi aldim hemen ekim kasimda normal.adet oldum ama bu ay olamadim.belirtilerde var bu beta hcgde 0.20 yaziyo gebelikmi oluyo ne demek bakarmisiniz?
Sürtünmeli ilişkiye ertesi gün hapı mı içtiniz gerçekten ? Ee o zaman 40 gündür regl olmuyorum demeyin. İlaç yüzünden tabi ki. Bu ertesi gün hapı böyle bişey değil bir daha kullanmayın hormonlarınızı alt üst ediyor.Eki Görüntüle 3179714 arkadaslar 40 gundur adet olamadim bakireyim eylulde sadwce surtunmeli iliskim oldu ertesi gun hapi aldim hemen ekim kasimda normal.adet oldum ama bu ay olamadim.belirtilerde var bu beta hcgde 0.20 yaziyo gebelikmi oluyo ne demek bakarmisiniz?
Yarin randevum saglik ocagina gittim o soylediDoktorunuz yorumlamadı mı henüz randevu gününüz mü gelmedi? Pcos adet gecikmenizi açıklar ama tabii doktorunuz yorumlamalı
Ama uc ay oldu ertesi gun hapi iceli ekim kasimda adet oldum bu ay gecikti sadeceSürtünmeli ilişkiye ertesi gün hapı mı içtiniz gerçekten ? Ee o zaman 40 gündür regl olmuyorum demeyin. İlaç yüzünden tabi ki. Bu ertesi gün hapı böyle bişey değil bir daha kullanmayın hormonlarınızı alt üst ediyor.
Ama uc ay oldu ertesi gun hapi iceli ekim kasimda adet oldum bu ay geciktiSürtünmeli ilişkiye ertesi gün hapı mı içtiniz gerçekten ? Ee o zaman 40 gündür regl olmuyorum demeyin. İlaç yüzünden tabi ki. Bu ertesi gün hapı böyle bişey değil bir daha kullanmayın hormonlarınızı alt üst ediyor.
ilişki olmamış boşalma olmamış bir de üstünde regl olmuşsunuz elbette hamilesiniz
Hamile değilsiniz. Olamazsınız da. Sürtünmeyle hamile mi kalınır? eğer onu demeye getiriyorsanız. Pcos var dendiyse ondan bütün düzensizlik o zaman.Ama uc ay oldu ertesi gun hapi iceli ekim kasimda adet oldum bu ay gecikti sadece
ilişki olmamış boşalma olmamış bir de üstünde regl olmuşsunuz elbette hamilesiniz tebrik ederim :)
Ultroson sonucumda pco yaziyor zaten uc ay once surtunmeli oldu vajina ustune bosaldi surtunmede zaten hap ictim duzenli adet oldum bu ay gelmeyince kotu oldum korktum anlamsiz yereHamile değilsiniz. Olamazsınız da. Sürtünmeyle hamile mi kalınır? eğer onu demeye getiriyorsanız. Pcos var dendiyse ondan bütün düzensizlik o zaman.
merhaba size bir sorum olacak bende bundan 17 gün önce sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım içime boşalma vs olmadı ama adetim gecikti daha doğrusu tam adet olamadım çok az oldum reglim 4 5 gün sürdü kırmızı kan geldi fakat az geldi yine de içimde bir kuşku var böyle olduğu için sizce bir şey söz konusu mudurHamile değilsiniz. Olamazsınız da. Sürtünmeyle hamile mi kalınır? eğer onu demeye getiriyorsanız. Pcos var dendiyse ondan bütün düzensizlik o zaman.
Hayır sizin için de hamilelik söz konusu değil. Olamaz da. Sürtünmeyle imkansız. Hadi diyelim ihtimal var. Ama regl olmuşsunuz zaten.merhaba size bir sorum olacak bende bundan 17 gün önce sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım içime boşalma vs olmadı ama adetim gecikti daha doğrusu tam adet olamadım çok az oldum reglim 4 5 gün sürdü kırmızı kan geldi fakat az geldi yine de içimde bir kuşku var böyle olduğu için sizce bir şey söz konusu mudur
teşekkür ederim öncelikle cevapladığınız için. başta korktum yerleşme kanaması diye sandım ama ilişkiden 3 4 gün sonra geldiği için bu kadar erken olamaz dedim daha sonra kan çoğalmaya başladı ve kırmızı renkti korkmayın sebebi az regl olmam tamamen sökülememek o yüzden sormak istedimHayır sizin için de hamilelik söz konusu değil. Olamaz da. Sürtünmeyle imkansız. Hadi diyelim ihtimal var. Ama regl olmuşsunuz zaten.
Anladım. Yok ilişkiden 3-4 gün sonra da gelmez zaten evet.teşekkür ederim öncelikle cevapladığınız için. başta korktum yerleşme kanaması diye sandım ama ilişkiden 3 4 gün sonra geldiği için bu kadar erken olamaz dedim daha sonra kan çoğalmaya başladı ve kırmızı renkti korkmayın sebebi az regl olmam tamamen sökülememek o yüzden sormak istedim
ozaman tekrar bir test yapmama gerek yok değil mi ilişkiden 8 gün sonra yapmıştım negatif çıkmıştıAnladım. Yok ilişkiden 3-4 gün sonra da gelmez zaten evet.