Bu degeri baz alırsak negatif . Ama geç döllenme vs olur 4 gun sonra degısır bılemeyız.Açıkçası birşey ifade ediyormu şuan test alsam çıkarmı onu anlamadım
Benim 2.00 cikmisti suphelendigimin ilk haftalariMerhaba bende aynı durumdayım en son adet Tarihim 17 Nisan şuan adetime 2 gün var. 14.05 de salı günü yani test yaptım silik çizgiyi görünce dün 15.05 de kan verdim bu sabah sonucum çıktı beta 0.20 bu ay bende hissetmiştim çok umitlenmistim ama olmadı sanırım hiç beklemiyordum böyle bir sonuçtesti de ekliyorum(normalde fotoğraftan daha net) anlayamadım gitti siz idrar testi yaptınız mı acaba ?
zaman adetiniz başlıyor sanırım Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah kucaklarimiz bos kalmasinYani akıntım pembe kahve gibi bir renk ve pıhtılı şekilde devam ediyor malesef hamile değilim sanırım
Sonradan mı yukselmisti değeriniz gecikme olduğunda mı yaniBenim 2.00 cikmisti suphelendigimin ilk haftalari
Ben vucut tepkilerinden suphelenip ilk 2 hafta yaptirdim ve 2 ydiSonradan mı yukselmisti değeriniz gecikme olduğunda mı yani
Evet öyle bugün geçikmemim 8.gunu adet sancım çok var ve beraberinde kahverengi akıntı galiba budefada yok büyük ihtimalle yarın başlarBence adet söktürücü falan kullanmayın gecikme belki strese falan bağlı olabilir ama hasta olacaksanız da elbet olacaksınız sonuç olarak riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta çok örnekleri var sonradan pozitif gorenlerr çok olmuş.
10gunluk bı gecikmeden sonra adet oldumSon durum nedir?