Beta Hcg 0.100

LavantaEsintisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2022
5
0
36
Yaklaşık 1 hafta önce yaptırdığım beta hcg testi 0.2 çıkmıştı. Şimdi 0.100 gösteriyor. Bunun anlamı nedir?

Eklentiler

• Screenshot_20220413_203634.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 1.403
merhaba rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama tecrübeli olduğunuzu farkederek bir şey sormak istiyorum. beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? negatif diyor sonucum da küçüktür 1.20 yazıyor hamilelik düşünmüyorum da biraz tedirgin oldum ml bazında düşününce 1200 falan oluyor ama böyle mi hesaplanıyor acaba

Merhaba, benim yaptırdıklarım hep mlu/ml şeklinde olanlardı. sonuç kısmında negatif yazıyorsa negatiftir. Farketmiyor çıkan sonuç önemli 5 altı genelde negatiftir

Merhaba, 0.804 çıktı benimde aşılama yaptırdım erken 11. Gün kan verdim. Beta hcg değerlere bakıyorum pek anlayamadım. Bilginiz var mı
Kaç gün sonra bakilmasi gerektigini bilmeyerek yaziyorum. Bu değer şu anda negatif. Şöyle anlatayim size. Takip edilmesi gereken, gebelik ihtimali var denecek değer en az 5'tir. 5'i 5 TL olarak düşünün. 0,804 de 80 kuruş diyebiliriz. 804 olmasi büyük bir rakam olduğunu düşündürmesin. 0,800 desek 0,8'le aynı zaten. 0'ların bir anlamı yok. Isterse 10 tane 0 olsun. Onemli olan virgülün başındaki.

Merhaba, 0.804 çıktı benimde aşılama yaptırdım erken 11. Gün kan verdim. Beta hcg değerlere bakıyorum pek anlayamadım. Bilginiz var mı
Aşılama 14. Günü testi tekrarlayın sonucu doktorunuza bildirirsiniz ona göre bi yol izler
Şuan negatif kan testiniz gebelik gözükmüyor

Acil bakarmisiniz sizce hamile miyim

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-19-22-00-16-342_tr.gov.saglik.enabiz.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 440
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…