Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasşlar son adet tarihim 7 agustos 21 catlma ignesi 10 eyluk testım negatf 0,100 cıktı ama doktor rahmın kalınlaşmıs dedı progestan verdi bu ne demek birde hala adet okmadım
[/QUOT
Rahim duvarı adet olacağın zamanda kalınlaşır ama doktorun daha iyisini bilir tabi progestan da genelde düşük tehlikesi olanlar kullanıyır ben 5 haftalık hamileyken kullanmıştım progestanı doktorunda büyük ihtimalle olursa eğer bebeğin tutuunsun diye vermiştir progestanı
Rahim duvarı adet olacağın zamanda kalınlaşır ama doktorun daha iyisini bilir tabi progestan da genelde düşük tehlikesi olanlar kullanıyır ben 5 haftalık hamileyken kullanmıştım progestanı doktorunda büyük ihtimalle olursa eğer bebeğin tutuunsun diye vermiştir progestanıArkadasşlar son adet tarihim 7 agustos 21 catlma ignesi 10 eyluk testım negatf 0,100 cıktı ama doktor rahmın kalınlaşmıs dedı progestan verdi bu ne demek birde hala adet okmadım
TebriklerCanım kan testi verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimalle iğnenin 14.günü bitti
Çatlatma İğne etkisi değildir artık 15.güne giriyorum
Sizce gebelik mi yaTebrikler
iğne etkisi geçmiştir pazartesi kan verip 2 katı en az değer görürsen süper, gebelik var demektirCanım kan testi verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimalle iğnenin 14.günü bitti
Çatlatma İğne etkisi değildir artık 15.güne giriyorum
İnşallah canım ya tek umudum artmasıiğne etkisi geçmiştir pazartesi kan verip 2 katı en az değer görürsen süper, gebelik var demektir
gebelik testin markası ne canım ?İnşallah canım ya tek umudum artması
Surelab canımgebelik testin markası ne canım ?
bence var canım zaten kan da doğrulamış inşallah sağlıkla artsın :) kan sonucun çıkınca etiketle beni de merak ettim :)Surelab canım
Sabahta erken gebelik testi yaptmıştım bu işte
İnşallsh canım yarın sabah erken gebelik testi yaparım koyulaşırsa arttığını tahmin ederimbence var canım zaten kan da doğrulamış inşallah sağlıkla artsın :) kan sonucun çıkınca etiketle beni de merak ettim :)
Rahim adet öncesi de kalınlaşır, progestanı aynı zamanda adet söktürücü olarak da veriyorlarmış.Arkadasşlar son adet tarihim 7 agustos 21 catlma ignesi 10 eyluk testım negatf 0,100 cıktı ama doktor rahmın kalınlaşmıs dedı progestan verdi bu ne demek birde hala adet okmadım