• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 0.100 cikti

Ya belirti aramıyorum ben çünkü psikolojik de olabilir. Ama kasık ağrım ve yoğun akıntım var. Belki yumurtlama dönemindeyim diyedir. Gebelik belirtileriyle yumurtlama belirtileri çok benziyor. Umutlanmak istemiyorum. Moral bozmak da istemiyorum. Herkesin betasının her zaman çıkan değerleri varmış. Benim hep 0.0 çıkardı. 0.100-- çıkması bile beni çok mutlu etti
L lkjhg
0,1 çıkması muhtemelen kullanılan testin hassasiyeti kaynaklıdır. Bazı yerlerde bu küsuratlar cihazlar tarafından okunmuyor veya testte belli olmuyor.

Pkos vs varsa östrojen yüksek çıkmıştır belki.

L lkjhg
0,1 çıkması muhtemelen kullanılan testin hassasiyeti kaynaklıdır. Bazı yerlerde bu küsuratlar cihazlar tarafından okunmuyor veya testte belli olmuyor.

Pkos vs varsa östrojen yüksek çıkmıştır belki.
Test yaptırdım gittikçe düştü zaten bu değer. Devlet Hastanesi'ne gitmiştim nasıl bir ölçüm kullandılar bilmiyorum.

Kızlar merhaba normalde 6 Haziran'da adet olurum ama bu ay olmadım doktora gittim muayenede birşey yok Garanti olsun diye kan testi vermemi istedi ondada 0.100 cikti estradiol E2 hormonum çok yüksek çıktı ilaç verdi ben bundan oncede yaptiridim farklı sayılar olurdu kafamda soru işareti kaldi acaba yükselme olurmu benim gibi aynı durumu yaşayıp beta yukselen oldumu
Canım ne yaptın ne durumdasın

Rabbim nasıp etsin hepimize inşallah peki doktor ne diyor hani sebebi neymiş
Yani doktor birşey demedi ben de hala bilmiyorum açıkçası. Herkes birşey diyor biri pcossun diyor diğer değilsin diyor. Kafam allak bullak oldu. Gerçekten güzel bir doktor denk gelirse o zaman belki tekrar denerim

Yani doktor birşey demedi ben de hala bilmiyorum açıkçası. Herkes birşey diyor biri pcossun diyor diğer değilsin diyor. Kafam allak bullak oldu. Gerçekten güzel bir doktor denk gelirse o zaman belki tekrar denerim
İşte bu kötü bendede bir ara böyle oldu ama sonunda buldum güzel bir doktor hiçte degismedim hangi sehirdesin

İşte bu kötü bendede bir ara böyle oldu ama sonunda buldum güzel bir doktor hiçte degismedim hangi sehirdesin
Adana'dayım ya doktorlara olan güvenim sıfır yani her biri birşey söylüyor gerçekten bunaldım o yüzden bıraktım denemeyi.. 🥲

Back