Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman test yaptınız siz de son testinizden itibaren bekleyecek misiniz?6 Haziran'da olmam lazımdı olmadım ama hala
Ben geçen pazartesi test yaptım ama çıkmadığı için umudum bittigi için tekrar yapmadim ama ne zaman yaparkm bilmiyorumNe zaman test yaptınız siz de son testinizden itibaren bekleyecek misiniz?
0.0 ile 0.1 arasında ne fark var ki İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız ama benim hamile olmadığım bir ay 5 civarı çıktığı bile olmuştu. Kendinizi buna hazırlayın yine de.benimde değerim hep 0.0 çıkardı bu ay 0.100 çıktı
Bence yapın en azından ne olduğunu biliyor bu ayki planınızı ona göre yaparsınız.Ben geçen pazartesi test yaptım ama çıkmadığı için umudum bittigi için tekrar yapmadim ama ne zaman yaparkm bilmiyorum
Daha önce hiç bu şekilde çıkmadığı için bize umut oluyor yani bebeğin oluşmuş olması değil bazı değerlerin bizde de yükselmiş olduğunu görmek bile bizi motive ediyor. Ben de şuanda gebe olmuş olmayı beklemiyorum ama demek ki gebe kalabilirim mantığı oluşuyor psikolojik birşey yani.0.0 ile 0.1 arasında ne fark var ki İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız ama benim hamile olmadığım bir ay 5 civarı çıktığı bile olmuştu. Kendinizi buna hazırlayın yine de
Evet aslında yapmayı düşünüyorum ama belirti falan olmayınca içimde heves kalmadi sadece beyaz akıntım çok çok fazla yani normaldede akıntım olur ama hayatım boyunca bu kadar akıntı görmedim sizdede oluyormuBence yapın en azından ne olduğunu biliyor bu ayki planınızı ona göre yaparsınız
Evet bende de çok fazla regl öncesi ve sonrasında değişmedi hep akıntı olmaya devam ettiEvet aslında yapmayı düşünüyorum ama belirti falan olmayınca içimde heves kalmadi sadece beyaz akıntım çok çok fazla yani normaldede akıntım olur ama hayatım boyunca bu kadar akıntı görmedim sizdede oluyormu
Evet aslında biz herşeye haziriz hazırda olmamiz lazım ama bir sayı bile bize bir umut oluyor belki diyebiliyoruz0.0 ile 0.1 arasında ne fark var ki İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız ama benim hamile olmadığım bir ay 5 civarı çıktığı bile olmuştu. Kendinizi buna hazırlayın yine de.
İşte bilmiyorum ki adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayniEvet bende de çok fazla regl öncesi ve sonrasında değişmedi hep akıntı olmaya devam etti
Evet öyle gerçekten bakalım zaman ne gösterecek? Bekleyelim ve birbirimize haber verelim.İşte bilmiyorum ki adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayni
Aynen canım bekliyorum güzel haberleriniEvet öyle gerçekten bakalım zaman ne gösterecek? Bekleyelim ve birbirimize haber verelim.
Canım 0 ve 0.100 arasında hiçbir fark yok. Değer yüksek demek değil. 5 ve üzeri hamile sayılıyor. O yüzden kendini çok umutlandırma ama inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünDaha önce hiç bu şekilde çıkmadığı için bize umut oluyor yani bebeğin oluşmuş olması değil bazı değerlerin bizde de yükselmiş olduğunu görmek bile bizi motive ediyor. Ben de şuanda gebe olmuş olmayı beklemiyorum ama demek ki gebe kalabilirim mantığı oluşuyor psikolojik birşey yani.
Evet kaçla kaç arasında pozitif çıktığını biliyorum. Aslında burda herkesin siraladığı gebe değilsin çok yüksek bir değer değil falan gibi şeyleri de biliyorum. Sadece burada başka bir başlıkta bir bayan yazmış bizimki gibi çıkıp 15 gün sonra yanlış hatırlamıyorsam 3 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş bu yüzden bekliyorum açıkçası. Belki dediğiniz gibi negatif olarak devam ediyordur yine de insan vücudu belli olmaz. Bir hafta bekleyip o şekilde tüp bebek araştırmalarıma devam edeceğimCanım 0 ve 0.100 arasında hiçbir fark yok. Değer yüksek demek değil. 5 ve üzeri hamile sayılıyor. O yüzden kendini çok umutlandırma ama inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün
Ayy rüyamda adet oluyordum yaEvet kaçla kaç arasında pozitif çıktığını biliyorum. Aslında burda herkesin siraladığı gebe değilsin çok yüksek bir değer değil falan gibi şeyleri de biliyorum. Sadece burada başka bir başlıkta bir bayan yazmış bizimki gibi çıkıp 15 gün sonra yanlış hatırlamıyorsam 3 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş bu yüzden bekliyorum açıkçası. Belki dediğiniz gibi negatif olarak devam ediyordur yine de insan vücudu belli olmaz. Bir hafta bekleyip o şekilde tüp bebek araştırmalarıma devam edeceğim
Benim reglden sonra sonucum böyle çıktı. Ve bitmesine rağmen hala regl olacakmış gibi ağrım var inşallah gebeyizdir. Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsinAyy rüyamda adet oluyordum ya
Amin canım inşallah ya bizede bir gün buralarda hamileyim demek nasıp olurBenim reglden sonra sonucum böyle çıktı. Ve bitmesine rağmen hala regl olacakmış gibi ağrım var inşallah gebeyizdir. Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsin
Amin inşallah canım yaAmin canım inşallah ya bizede bir gün buralarda hamileyim demek nasıp olur
Naptın canım varmı bir gelişmeAmin inşallah canım ya
Son duruum nedir adet oldunuuz muu?Naptın canım varmı bir gelişme