beta değerlerini nasıl yorumluyorsunuz tamamen düşmedi?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.703
1.416
Merhaba arkadaşlar bu beta değerlerini nasıl yorumluyorsunuz tamamen düşmedi?

24 Mart 99
27 Mart 200
29 Mart 242
31 Mart 385
5 Nisan 250
8 Nisan 220

Ayrıca ilk gün progesteron değeri 16 idi doktor takviyeye başlatmıştı 40-50 lere çıktı

5 nisanda düşünce bıraktım ilaçları progesteron değeri bugün 2 ye düşmüş.

Çarşamba ilacı bırakınca perşembe adet gibi kanama oldu 1 gün sonra 1 damla geldi ve bitti.

Ben onu adet sandım daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım ama değerim halen 200lerde bunu hiç yaşamadım yaşayan var mı?

Merhaba arkadaşlar bu beta değerlerini nasıl yorumluyorsunuz tamamen düşmedi?

24 Mart 99
27 Mart 200
29 Mart 242
31 Mart 385
5 Nisan 250
8 Nisan 220

Ayrıca ilk gün progesteron değeri 16 idi doktor takviyeye başlatmıştı 40-50 lere çıktı

5 nisanda düşünce bıraktım ilaçları progesteron değeri bugün 2 ye düşmüş.

Çarşamba ilacı bırakınca perşembe adet gibi kanama oldu 1 gün sonra 1 damla geldi ve bitti.

Ben onu adet sandım daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım ama değerim halen 200lerde bunu hiç yaşamadım yaşayan var mı?
Geçmiş olsun. Doktorunuz dış gebelik açısından da değerlendirdi mi?

Geçmiş olsun. Doktorunuz dış gebelik açısından da değerlendirdi mi?
Ağrın var mı dedi yok dedim kimyasal üzerine konuştu.
Diş gebelikte bildiğim kadarıyla çok yükselmeler ve çok düşmeler oluyor bu öyle bir yükselip bir düşme değil ya bende bilemedim sizin bir bilginiz var mi

Kızlar
Doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden.
Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış.
O neden yapılıyor.
İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?

Merhaba ben bu ay adet oldum adet oldugum gun test yapmıstım negatifti normal tam gununde oldum adetimi sonra klomen kullandim adetin 6. Gunu gittim dokora yumurta takipi icin betam 2.9 cıktı ben aksamk bir daha baktırdım geć dollenme mi diye 2.1 çıktı somra doktor 2 gun somra baktir dedi bugun yani 2.5 çıktı pazartesi gel dedi gomderdi bi açıklama da yapmadı oyle buyuk sayılar da degul dış gebelik desem ama sıfırlanmıyorda sizin nasıldı adet oldunuz mu siz degerler boyleyken

X