E esmakir Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 159 8 11 24 Bugün 11:49 Konu Sahibi Konu Sahibi esmakir #21 merak dolu .!.: Kimyasal olmuş benimde tek çizgi çıktı bugün inşallah bir sonraki ay olacak kuzum Genişletmek için tıkla... Çok mutsuzum ya hiç anne olamazsam korkuyorum tekrar yükselir belki
merak dolu .!.: Kimyasal olmuş benimde tek çizgi çıktı bugün inşallah bir sonraki ay olacak kuzum Genişletmek için tıkla... Çok mutsuzum ya hiç anne olamazsam korkuyorum tekrar yükselir belki
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 712 136 18 24 Bugün 18:26 Konu Sahibi Konu Sahibi esmakir #22 esmakir .!.: Çok mutsuzum ya hiç anne olamazsam korkuyorum tekrar yükselir belki Genişletmek için tıkla... Sağlıklı olmaz artık kuzum inşallah önümüzdeki ay anne oluruz
esmakir .!.: Çok mutsuzum ya hiç anne olamazsam korkuyorum tekrar yükselir belki Genişletmek için tıkla... Sağlıklı olmaz artık kuzum inşallah önümüzdeki ay anne oluruz
E esmakir Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 159 8 11 24 Bugün 21:06 Konu Sahibi Konu Sahibi esmakir #23 merak dolu .!.: Sağlıklı olmaz artık kuzum inşallah önümüzdeki ay anne oluruz Genişletmek için tıkla...
merak dolu .!.: Sağlıklı olmaz artık kuzum inşallah önümüzdeki ay anne oluruz Genişletmek için tıkla...
E esmakir Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 159 8 11 24 Bugün 21:07 Konu Sahibi Konu Sahibi esmakir #24 merak dolu .!.: Sağlıklı olmaz artık kuzum inşallah önümüzdeki ay anne oluruz Genişletmek için tıkla... İnşallah peki kimyasal gebelik neden oluyor ne oluyor tam olarak ben anlamadım
merak dolu .!.: Sağlıklı olmaz artık kuzum inşallah önümüzdeki ay anne oluruz Genişletmek için tıkla... İnşallah peki kimyasal gebelik neden oluyor ne oluyor tam olarak ben anlamadım
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 712 136 18 24 34 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi esmakir #25 esmakir .!.: İnşallah peki kimyasal gebelik neden oluyor ne oluyor tam olarak ben anlamadım Genişletmek için tıkla... Sağlıklı değil demek oluyor ya genetik bir sıkıntı ya yumurta yada spermde sıkıntı oluyor yani olması gerektiği gibi olmuyor
esmakir .!.: İnşallah peki kimyasal gebelik neden oluyor ne oluyor tam olarak ben anlamadım Genişletmek için tıkla... Sağlıklı değil demek oluyor ya genetik bir sıkıntı ya yumurta yada spermde sıkıntı oluyor yani olması gerektiği gibi olmuyor
E esmakir Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 159 8 11 24 29 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi esmakir #26 merak dolu .!.: Sağlıklı değil demek oluyor ya genetik bir sıkıntı ya yumurta yada spermde sıkıntı oluyor yani olması gerektiği gibi olmuyor Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
merak dolu .!.: Sağlıklı değil demek oluyor ya genetik bir sıkıntı ya yumurta yada spermde sıkıntı oluyor yani olması gerektiği gibi olmuyor Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim