Lütfen yardımcı olur musunuz kızlar umutlanmak istemiyorumAdetimi 4 gün var beta değerim 15.74 çıktı sizce gebelik var mı
Hamilesin ama çok yeni 2 günde bir kan ver artışını takip etAdetimi 4 gün var beta değerim 15.74 çıktı sizce gebelik var mı
İki gün sonra yine kan verin artışa bakın 2 kat artması lazım ama keşke adet günü veya sonrasında verseydiniz erken verince insan hep strese giriyorLütfen yardımcı olur musunuz kızlar umutlanmak istemiyorum
İki ebeye sordum biri hamilesin diğeri değilsin dedi bende şüphelendim normal de betam hep 0 larda gelirdi bu ay böyle geldiHamilesin ama çok yeni 2 günde bir kan ver artışını takip et
Çok yeni daha ondan kesin bişey söylememişlerdirİki ebeye sordum biri hamilesin diğeri değilsin dedi bende şüphelendim normal de betam hep 0 larda gelirdi bu ay böyle geldi
Evet ama işte yoksa da umutlanmıyım diye vermek istedim şimdi de bunun stresini yaşıyorum ya değer artmazsa diyeİki gün sonra yine kan verin artışa bakın 2 kat artması lazım ama keşke adet günü veya sonrasında verseydiniz erken verince insan hep strese giriyor
Ay çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir darısı isteyenlereÇok yeni daha ondan kesin bişey söylememişlerdir
Valla biz kadınlar da hep stres oluyor ne yapsakta siz en iyiyisi çok stres yapmayın inşallah güzel artışları olurEvet ama işte yoksa da umutlanmıyım diye vermek istedim şimdi de bunun stresini yaşıyorum ya değer artmazsa diye
İşte bu yüzden regli şöyle bi iki gün geçiksin en azından . Gereksiz stres yükleniyor insanaEvet ama işte yoksa da umutlanmıyım diye vermek istedim şimdi de bunun stresini yaşıyorum ya değer artmazsa diye
İnşallah teşekkür ederimValla biz kadınlar da hep stres oluyor ne yapsakta siz en iyiyisi çok stres yapmayın inşallah güzel artışları olur
Regl geçse ortalama ne kadar artar ki yani 4 gün de öyle çok bir süre gibi gelmiyor banaİşte bu yüzden regli şöyle bi iki gün geçiksin en azından . Gereksiz stres yükleniyor insana
İki gün geçikmeyle bin civarıydı benim betamRegl geçse ortalama ne kadar artar ki yani 4 gün de öyle çok bir süre gibi gelmiyor bana
15 ten bine kadar çıkar mı kiİki gün geçikmeyle bin civarıydı benim betam
Adete 4 gün kala bu değer normal mi onu da pek bilmiyorum korkuyorum bir şey olur diye15 ten bine kadar çıkar mı ki
Çıkabilir neden çıkmasın ben ayın başında gebe kalmıştım15 ten bine kadar çıkar mı ki
Çıkabilir neden çıkmasın ben ayın başında gebe kalmıştımgeç döllenme her şey olabilir. O yüzden hep derler geçikmeyi bekleyin diye sana ondan söyledim ben . Sağlıklı ilerler inşallah hayırla kucağına
İnşallah çok teşekkür ederimÇıkabilir neden çıkmasın ben ayın başında gebe kalmıştımgeç döllenme her şey olabilir. O yüzden hep derler geçikmeyi bekleyin diye sana ondan söyledim ben . Sağlıklı ilerler inşallah hayırla kucağına alırsın
Teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinÇıkabilir neden çıkmasın ben ayın başında gebe kalmıştımgeç döllenme her şey olabilir. O yüzden hep derler geçikmeyi bekleyin diye sana ondan söyledim ben . Sağlıklı ilerler inşallah hayırla kucağına alırsın
15 ten 9 a düşmüşÇok yeni daha ondan kesin bişey söylememişlerdir
Kimyasal olmuş benimde tek çizgi çıktı bugün inşallah bir sonraki ay olacak kuzum15 ten 9 a düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?