Evetkızlarr regl tarihime 5 gün var. 7 aydır korunuyoruz ilk defa bu ay korunmasız ilişki oldu. dün meraktan tahlil verdim beta 30.71 çıkmış sizce pozitif mi ?
teşekkür ederim çok heyecanlıyım hiç beklemiyordum bu kadar erken olmasını :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. gebelik testini 14 şubatta yapsam çift çizgiyi görür müyüm sizce. eşime 14 şubat sürprizi yapmak istiyorum daPozitif, hayırlısı olsun sizin için
Silik çıkar muhtemelen :) hayırlı olsun. Erken gebelik testinde daha belirgin çıkabilir birkaç tane alıp yapın cuma günü :)teşekkür ederim çok heyecanlıyım hiç beklemiyordum bu kadar erken olmasını :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. gebelik testini 14 şubatta yapsam çift çizgiyi görür müyüm sizce. eşime 14 şubat sürprizi yapmak istiyorum da
çok teşekkür ederim önerebileceğiniz bir marka var mıSilik çıkar muhtemelen :) hayırlı olsun. Erken gebelik testinde daha belirgin çıkabilir birkaç tane alıp yapın cuma günü :)
Avox marla test çok güzel ben hiç yanlış sonuç almadım şuan ki hamileliğimide onla öğrendim hayırlısı olsun inşallahçok teşekkür ederim önerebileceğiniz bir marka var mı
Belirtin var mıydı kzum? Gebesin hayırlı olsun inşallahkızlarr regl tarihime 5 gün var. 7 aydır korunuyoruz ilk defa bu ay korunmasız ilişki oldu. dün meraktan tahlil verdim beta 30.71 çıkmış sizce pozitif mi ?
teşekkür ederimBelirtin var mıydı kzum? Gebesin hayırlı olsun inşallah
Maşallah kzum sağlıkla kucağına al inşallahteşekkür ederimgerçekten hiçbir belirtim olmadı sadece birkaç gündür göğüslerimde hafif ağrı var onuda regl günüme az kaldı normaldir diye düşünmüştüm. burda yazan arkadaşların bahsettiği kasık ağrısı, akıntı vs hiçbir şey olmadı bende. bide bu ay ilk defa korunmasız ilişki olduğu için yalan değil ilk 10 gün çok heyecan yaptım, sonra kendimi frenledim olacağı varsa da bu heyecandan olmaz diye gerçekten insan kafasında sildiği an oluyormuş.
amin inşallah çok teşekkür ederim. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah kzum sağlıkla kucağına al inşallah
Erken gebelik testi yapabilirsin net olması için görünür, normal testte de görünür ama bı tık silik olabilir henüz çok erken ogrenmissin betan yükseldikçe koyulaşır testteşekkür ederim çok heyecanlıyım hiç beklemiyordum bu kadar erken olmasını :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. gebelik testini 14 şubatta yapsam çift çizgiyi görür müyüm sizce. eşime 14 şubat sürprizi yapmak istiyorum da
gerçekten öyle o yüzden sevinemiyorum bile hayallerim suya düşer korkusuylaErken gebelik testi yapabilirsin net olması için görünür, normal testte de görünür ama bı tık silik olabilir henüz çok erken ogrenmissin betan yükseldikçe koyulaşır test
Olumsuz düşünceleri kovuyoruz, pozitif olmak zorundayız yoksa bu süreç zor geçiyor, güzel olacak inşallah hayırlısıyla kavusacaksin olumsuz düşünmegerçekten öyle o yüzden sevinemiyorum bile hayallerim suya düşer korkusuylahiç beklemiyordum hiçbir belirti olmayınca olmaz artık dedim. doktor aradım 3 gün aralıklarla test yapmamı ve iki hafta sonra muayene için gelmemi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?