Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlamaya geldim benMerhaba herkese geçen gün sevincimi paylaşmıştım beta hcg 215 çıkmıştı bugün 598 e yükselmiş ☺ Doktor cuma günü gelebilirsin dedi muayene için acaba o gün kese gözükür mü çok bilgim yok ilk hamileliğim heyecanımı mazur görün yorumlarınızı bekliyorum![]()
Cok teşekkür ederim güzel dualarınız için içim içime sığmıyorHayırlamaya geldim ben ☺☺ Maşallahh cnm dilerim sağlıkla kucağına al heycanınıda doyasıya yaşa anne olmak en güzel duygu sonuçta ❣☺
Çok teşekkür ederim aminÇok Çok tebrik ederimmmmmmmmAllah isteyen herkese bu heyecanı yaşatsın
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Çok teşekkür ederim aminAllah analı babalı büyütsün tebrik ederim.![]()
İnşallahh cnm nasibiniz de varsa güzel olacaktır elbetCok teşekkür ederim güzel dualarınız için içim içime sığmıyor ☺ Gerçekten en güzel duygu ona bir şey olucak diye herşeye dikkat etmeye çalışıyorum şimdiden bu kadar heyecanlıyım inşallah herşey güzel ilerler..
İnşallah canım benimİnşallahh cnm nasibiniz de varsa güzel olacaktır elbet ☺☺☺
Canım doktora gittim hamile kalmak istiyorum diye folik asit verdi kan tahlili , smear testi gerekli gördüğü herseyi yaptı b12 iğnesi oldum haftada bir kez demirim de düşükmüş hap kullandım bunların düşüklüğü hamile kalmayı engelliyormuş.Hormonlarıma da bakıldı çok az bozukluk var dedi ama Rabbim nasip etti 2.ayımda hamile kaldım.Yumurtlama dönemimde o hafta her günü değerlendirdik ve yarım saat yattım ben hemen ayağa kalkmadım başka yaptığım bir sey olmadı canım.Şu var ki canım Rabbim nasip etcekse her türlü olur buna çok inanıyorum çünkü eskiden annelerimiz yatmışlar mı yani yarım saat hayır herşeyin bir zamanı var kesinlikle.. Rabbim herkese nasip etsin çok güzel duygu şimdidenHayırlı olsun canım inşallah görürsünneler yaptın ne zamandır deniyosun bizede anlatırmısın
ümit olur belki
![]()
İnşallah canım benimHayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah♥ degerin guzel katlanmis. Cuma gunu 1000leri gecersin o nedenle kese gorunebilir canim ☺☺
İnşallah canım benimKalp atışı ne zaman duyulur biliyor musun
![]()
İnşallah bende görürüm cuma günü keseyiGenelde 7ci haftada duyuluyo. Kullanilan cihaza bagli biraz da. Alttan bakilirsa daha erken duyanda var. Ben 6+5 de duymustum. Gec ogrendim ben beta 13.000 lerde cikmisti keseyi goruruz dedi doktor direk bakti kese vardi bebis yoktu yolk sac vardi. Boyle tek tas yuzuk halka gibi bsey olarak tarif etti bende gordum. Onu gorebilirsin ilk.. 1 hafta 10.gune de bebegi goruruz dedi 10 gun sonra gittim bebek olusmustu kalp atislari baslamisti 10 icinde oyle degisim oluyo ki![]()
Canım doktora gittim hamile kalmak istiyorum diye folik asit verdi kan tahlili , smear testi gerekli gördüğü herseyi yaptı b12 iğnesi oldum haftada bir kez demirim de düşükmüş hap kullandım bunların düşüklüğü hamile kalmayı engelliyormuş.Hormonlarıma da bakıldı çok az bozukluk var dedi ama Rabbim nasip etti 2.ayımda hamile kaldım.Yumurtlama dönemimde o hafta her günü değerlendirdik ve yarım saat yattım ben hemen ayağa kalkmadım başka yaptığım bir sey olmadı canım.Şu var ki canım Rabbim nasip etcekse her türlü olur buna çok inanıyorum çünkü eskiden annelerimiz yatmışlar mı yani yarım saat hayır herşeyin bir zamanı var kesinlikle.. Rabbim herkese nasip etsin çok güzel duygu şimdiden![]()
İnşallah bende görürüm cuma günü keseyiAma bebeği görmek imkansız sanırım şu an benim beta salı günü 598di
![]()
Cok teşekkür ederim canım benim Rabbim sana da nasip etsin bütün isteyenlere de aminçok doğru diyosun canım eskiden hiç bunlae yoktuTeşekkür ederim mesajın icin yinede
tekrardsn tebrik ederim senide bebişide
![]()
Yarın randevum canım sorucamYok bebek gorunmez canim:) ama yolk sac gorebilir doktorun veya sen sor.