- 25 Ekim 2024
- 34
- 10
- 31
-
- Konu Sahibi ebruli9347
Boş gebelik mi denildi peki yada düşük yaşanmadan mı kürtaj oldunuz , genelde çünkü kanama olması bekleniyor insan ister istemez üzülüyor niye bunu yaşıyorum diye teşekkür ederim yorumlarınız içinCanım üzülmeni asla istemem ben de 2 ay önce kürtaj oldum. Betan 6 günde 2 kat artmış bu artış çok az 24 ekimde +6000 olması gerekirdi. Lütfen üzülme muayene git bakalım gelişim devam ediyor mu, kalp atışı var mı baksınlr. Her şeyin hayırlısını iste. Benim betamda da yetersiz yükseliş vardı sonra gelişim durdu.
Çok geçmiş olsun rabbim inşallah size de sağlıklı bir bebek nasip eder çok üzüldüm. Kimi dr da kese göründüyse beta bakmayız diyor kimisi bakıyor kafam allak bullak.peki sizin kaç haftalıktıBeta değeri en önemli kriter benim de sağlıklı yükselme olmadı. Bugün kürtaj oldum.
Yok boş değildi benim bebek oluşmuştu. Kanama vs olmadı sadece sancım vardı biraz ama bana doktor düşmeyebilir dedi düşse de uzun sürer 2-3 haftaya anca düşer dedi biz de zaten öleli 2 hafta oldu diye çok beklemek istemedik. 3 doktora gittim 3ü de aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum. Siz de eğer kürtaj olursa -ki inşallah sağlıklıdır- pıhtılaşma vs araştırrısınız.Boş gebelik mi denildi peki yada düşük yaşanmadan mı kürtaj oldunuz , genelde çünkü kanama olması bekleniyor insan ister istemez üzülüyor niye bunu yaşıyorum diye teşekkür ederim yorumlarınız için
8 hafta 1 günde alındıÇok geçmiş olsun rabbim inşallah size de sağlıklı bir bebek nasip eder çok üzüldüm. Kimi dr da kese göründüyse beta bakmayız diyor kimisi bakıyor kafam allak bullak.peki sizin kaç haftalıktı
Çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ben ilk gebeliğimi 12. Haftada sonlandırmak zorunda kaldım çok ağır bi travma inşallah bi sonraki gebeliğinizde sağlıkla kucağınıza alırsınızYok boş değildi benim bebek oluşmuştu. Kanama vs olmadı sadece sancım vardı biraz ama bana doktor düşmeyebilir dedi düşse de uzun sürer 2-3 haftaya anca düşer dedi biz de zaten öleli 2 hafta oldu diye çok beklemek istemedik. 3 doktora gittim 3ü de aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum. Siz de eğer kürtaj olursa -ki inşallah sağlıklıdır- pıhtılaşma vs araştırrısınız.
Tekrar çok geçmiş olsun , çok üzülüyor insan. Hemen bi sonraki gebeliğinizde bebiiişşinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız8 hafta 1 günde alındı
Son durumunuz nedir çok merak ettim şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum ve çarşamba gününe kontrole gidicem ona göre belli olacakTekrar çok geçmiş olsun , çok üzülüyor insan. Hemen bi sonraki gebeliğinizde bebiiişşinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız