BETA DEĞERİ

Zor muydu

Gece bende çok oluyo elektrik çarpması gibi değil ama sağ sola ağrı giriyo ay bilmiyorum artık hayırlısı Allah size nasip etmiş çok sevindim annelerin duası kabul olur derler dua et olur mu
Arkadaşım emin ol çok çektim üç seneden beri maddi manevi inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağına verir sizler de bana dua edin sağlıkla devam etsin

Rahim filmi çekirmedim ben hiç gittiğim doktordan da pek çok insan memnun çok hastası var şöyle düşüyorum yani tercih edilen doktor olmasa hastası çok olmaz
Açıkçası ben de böyle tercih edilen doktora gittim ağzıma etti affedersiniz yanlış tedavi uyguladı öyle tüp bebek merkezine gittiğim doktor ben de polip olduğunu söyledi

Ama madem çocuk istiyorsunuz öncelikle rahim filmi çektirin eşinizin değerlerine baktırın sürekli böyle değerler görüp düşmesi normal değil muhtemelen genetik bir şey ya da sizin rahiminizle alakalı bir sıkıntı var

İstemediler hiç yani rahim filmi benden

Reglden 1 gün önce verince mi 8 çıktı acaba? Ben de gecikmenin 5. Günü kan verdim 38 çıktı mesela sizinle benzer seyir etmiş gibi görünüyor ben de az mı diye tedirgin oldum ama bazı yerlerde hafta ve betahcg karşılaştırmak doğru değil diyor önemli olan kendini katlayarak artmasıymış ben de yarın gideceğim tekrar içinizi ferah tutun herkese göre değişiyor sonuç çok düşükle öğrenen bir sürü kişiye denk geldim ben burada

Regl den 3 gün önce verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…