BETA DEĞERİ

Kızlarr bende hala bekliyorum olmadı yarın 10 gün olcak testler negatif inşallah sizde vardır

Kızlarr bende hala bekliyorum olmadı yarın 10 gün olcak testler negatif inşallah sizde vardır
Vallahi ben hiç bu süreçte evde test yapmadım belirtilerim vardı gittim kan verdim çıktı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

Bende kasık ağrısından baska bişi yok
Bende de sadece kaşık ağrısı vardı hatta test verdiğim gün test verdikten sonra eve geldim dedim ki kesin regl oldum öyle bir ağrı tuvalete gittim olmamıştım ama ümidi kestim regl oldum sandım.

Bende de sadece kaşık ağrısı vardı hatta test verdiğim gün test verdikten sonra eve geldim dedim ki kesin regl oldum öyle bir ağrı tuvalete gittim olmamıştım ama ümidi kestim regl oldum sandım.
Benimde öyle oluyor ya iç çamaşırım ıslakmıs gibi geliyor kasık ağrısı olunca tamam diyorum oldum sonra beyaz akıntı geliyo geri dönüyorum

Benimde öyle oluyor ya iç çamaşırım ıslakmıs gibi geliyor kasık ağrısı olunca tamam diyorum oldum sonra beyaz akıntı geliyo geri dönüyorum
Beyaz akıntım da geldi ama en net belirtim yumurtlama sonrasından hemen başlayan sağ be sol sırayla giren elektrik çarpması gibi ağrıydı. Ben 3 senedir beri istiyorum hatta tüp bebek yaptım ama polip varmış meğerse arada onu aldırdım doktorum bi ay doğal yolla deneyin dedi Rabbim nasip etti. Bebeklerim de orda kaldı

Ya nasıl yükselip düşmüş ki böyle ? Tutunmaya çalışıyordu sanırım acaba sizde de mi
Polip vs var benim de bi kere 4,8 falan çıkmıştı umutlanmıştım düştü sonradan meğerse polip varmış

O nasıl bi rahatsızlık daha önce duymadım bi arada 10.84ten 2.88 düştü

O nasıl bi rahatsızlık daha önce duymadım bi arada 10.84ten 2.88 düştü
Rahimse polip oluyor Bebek tutunamıyor ameliyat ile aldırdım. Sizin anlattıklarınız pek normal değil açıkçası rahim filmi çektirdiniz mi daha önce ya da iyi bir doktora gösterdiniz mi bu değerli gebelik elde etmeniz gerekiyor

Gece bende çok oluyo elektrik çarpması gibi değil ama sağ sola ağrı giriyo ay bilmiyorum artık hayırlısı Allah size nasip etmiş çok sevindim annelerin duası kabul olur derler dua et olur mu

Rahim filmi çekirmedim ben hiç gittiğim doktordan da pek çok insan memnun çok hastası var şöyle düşüyorum yani tercih edilen doktor olmasa hastası çok olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…