AaaBen hastanenin sonuç alma sisteminden öğreniyorum e nabıza geç düşüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AaaBen hastanenin sonuç alma sisteminden öğreniyorum e nabıza geç düşüyor
Fark ediyor mu arasam sağlık ocağından verdim ya öğrenebilirmiyim acabaBen hastanenin sonuç alma sisteminden öğreniyorum e nabıza geç düşüyor
Sağlık ocağını arayın bence en iyisiFark ediyor mu arasam sağlık ocağından verdim ya öğrenebilirmiyim acaba
Vallahi ben hiç bu süreçte evde test yapmadım belirtilerim vardı gittim kan verdim çıktı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederKızlarr bende hala bekliyorum olmadı yarın 10 gün olcak testler negatif inşallah sizde vardır
Sms doğrulaması istiyor ama sms göndermiyor canım sende de öyle mi?Ben hastanenin sonuç alma sisteminden öğreniyorum e nabıza geç düşüyor
Yok direk gördüm sonucu da siz hiç numara değişikliği falan yaptıysanız hata olabilirSms doğrulaması istiyor ama sms göndermiyor canım sende de öyle mi?
Yapmadım hiç. Sana sms geliyor muYok direk gördüm sonucu da siz hiç numara değişikliği falan yaptıysanız hata olabilir
Bende de sadece kaşık ağrısı vardı hatta test verdiğim gün test verdikten sonra eve geldim dedim ki kesin regl oldum öyle bir ağrı tuvalete gittim olmamıştım ama ümidi kestim regl oldum sandım.Bende kasık ağrısından baska bişi yok
HayırYapmadım hiç. Sana sms geliyor mu
Benimde öyle oluyor ya iç çamaşırım ıslakmıs gibi geliyor kasık ağrısı olunca tamam diyorum oldum sonra beyaz akıntı geliyo geri dönüyorumBende de sadece kaşık ağrısı vardı hatta test verdiğim gün test verdikten sonra eve geldim dedim ki kesin regl oldum öyle bir ağrı tuvalete gittim olmamıştım ama ümidi kestim regl oldum sandım.
Beyaz akıntım da geldi ama en net belirtim yumurtlama sonrasından hemen başlayan sağ be sol sırayla giren elektrik çarpması gibi ağrıydı. Ben 3 senedir beri istiyorum hatta tüp bebek yaptım ama polip varmış meğerse arada onu aldırdım doktorum bi ay doğal yolla deneyin dedi Rabbim nasip etti. Bebeklerim de orda kaldıBenimde öyle oluyor ya iç çamaşırım ıslakmıs gibi geliyor kasık ağrısı olunca tamam diyorum oldum sonra beyaz akıntı geliyo geri dönüyorum![]()
Ya nasıl yükselip düşmüş ki böyle ? Tutunmaya çalışıyordu sanırım acaba sizde de mi3.3 gelmiş
O nasıl bi rahatsızlık daha önce duymadım bi arada 10.84ten 2.88 düştüYa nasıl yükselip düşmüş ki böyle ? Tutunmaya çalışıyordu sanırım acaba sizde de mi
Polip vs var benim de bi kere 4,8 falan çıkmıştı umutlanmıştım düştü sonradan meğerse polip varmış
Rahimse polip oluyor Bebek tutunamıyor ameliyat ile aldırdım. Sizin anlattıklarınız pek normal değil açıkçası rahim filmi çektirdiniz mi daha önce ya da iyi bir doktora gösterdiniz mi bu değerli gebelik elde etmeniz gerekiyorO nasıl bi rahatsızlık daha önce duymadım bi arada 10.84ten 2.88 düştü
Beyaz akıntım da geldi ama en net belirtim yumurtlama sonrasından hemen başlayan sağ be sol sırayla giren elektrik çarpması gibi ağrıydı. Ben 3 senedir beri istiyorum hatta tüp bebek yaptım ama polip varmış meğerse arada onu aldırdım doktorum bi ay doğal yolla deneyin dedi Rabbim nasip etti. Bebeklerim de orda ka
Beyaz akıntım da geldi ama en net belirtim yumurtlama sonrasından hemen başlayan sağ be sol sırayla giren elektrik çarpması gibi ağrıydı. Ben 3 senedir beri istiyorum hatta tüp bebek yaptım ama polip varmış meğerse arada onu aldırdım doktorum bi ay doğal yolla deneyin dedi Rabbim nasip etti. Bebeklerim de orda kal
Beyaz akıntım da geldi ama en net belirtim yumurtlama sonrasından hemen başlayan sağ be sol sırayla giren elektrik çarpması gibi ağrıydı. Ben 3 senedir beri istiyorum hatta tüp bebek yaptım ama polip varmış meğerse arada onu aldırdım doktorum bi ay doğal yolla deneyin dedi Rabbim nasip etti. Bebeklerim de orda kaldı![]()
Gece bende çok oluyo elektrik çarpması gibi değil ama sağ sola ağrı giriyo ay bilmiyorum artık hayırlısı Allah size nasip etmiş çok sevindim annelerin duası kabul olur derler dua et olur muBeyaz akıntım da geldi ama en net belirtim yumurtlama sonrasından hemen başlayan sağ be sol sırayla giren elektrik çarpması gibi ağrıydı. Ben 3 senedir beri istiyorum hatta tüp bebek yaptım ama polip varmış meğerse arada onu aldırdım doktorum bi ay doğal yolla deneyin dedi Rabbim nasip etti. Bebeklerim de orda kaldı![]()
Rahim filmi çekirmedim ben hiç gittiğim doktordan da pek çok insan memnun çok hastası var şöyle düşüyorum yani tercih edilen doktor olmasa hastası çok olmazRahimse polip oluyor Bebek tutunamıyor ameliyat ile aldırdım. Sizin anlattıklarınız pek normal değil açıkçası rahim filmi çektirdiniz mi daha önce ya da iyi bir doktora gösterdiniz mi bu değerli gebelik elde etmeniz gerekiyor