- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
2. resimde çizgiyi görüyorum, tekrar kan testi yaparsanız varsa ki öyle gözüküyor muhtemelen çıkacaktırMerhaba kızlar test yaptım 13 gun dün kan testimde 4 kusurdu beta prosteron 50 idi ıdrar da cok silik çıktı tekrar kan testi yaptirsammi
Insallah canim ❤2. resimde çizgiyi görüyorum, tekrar kan testi yaparsanız varsa ki öyle gözüküyor muhtemelen çıkacaktır
Dün kanda 4.35 cıktı bugün idrar yaptim böyle silik ciktiPozitif bu bence hemen kan verin
Olabilir benim böyle silik çıktığında 17 çıkmıştı kandaDün kanda 4.35 cıktı bugün idrar yaptim böyle silik cikti
Inşallah çıkar ya❤Olabilir benim böyle silik çıktığında 17 çıkmıştı kanda
Tam 5 herhalde dimiKızlar merhaba benim test sonucuma yorum yapabilir misiniz??
Ben de anlamadım <5 diyor ilk defa test yaptırdım. Hamilelik için 5ten yüksek bir değer çıkması gerekiyor diye biliyordum. 5ten küçük çıkınca negatif herhalde dedim doktora gitmedim açıkçası. Ama içime de bir kurt düştü var mı acaba diyeTsm
Tam 5 herhalde dimi
Evet 5den yuksek olması gerekiyor idrar yaptın mı benimde dun kanim 4.30 cikyi idrarım silik yarın tekrar test yapicam sende yaptır tekrar istersen canımBen de anlamadım <5 diyor ilk defa test yaptırdım. Hamilelik için 5ten yüksek bir değer çıkması gerekiyor diye biliyordum. 5ten küçük çıkınca negatif herhalde dedim doktora gitmedim açıkçası. Ama içime de bir kurt düştü var mı acaba diye
Kan verdiğim gün idrar da yapmıştım ama o negatif çıkmıştıEvet 5den yuksek olması gerekiyor idrar yaptın mı benimde dun kanim 4.30 cikyi idrarım silik yarın tekrar test yapicam sende yaptır tekrar istersen canım
5 ten küçük bi değer çıkmış negatif sanırım CanımKızlar merhaba benim test sonucuma yorum yapabilir misiniz??
Senin Progesteon çok iyi hamilesin yükse ihtimal zaten testte de çıkmışEvet 5den yuksek olması gerekiyor idrar yaptın mı benimde dun kanim 4.30 cikyi idrarım silik yarın tekrar test yapicam sende yaptır tekrar istersen canım
Tam emin olamıyorum ya teste silik çıkmasinida anlamadim yarın bakıcam artıkSenin Progesteon çok iyi hamilesin yükse ihtimal zaten testte de çıkmış
İnşallah hamilesindir :)Tam emin olamıyorum ya teste silik çıkmasinida anlamadim yarın bakıcam artık
Insallah canim cok sağol ❤İnşallah hamilesindir :)
Adetten 8 gün geçmiş yerleşme kanaması için baya geç bir süreç ama hakkında hayırlısı olsunKızlar bana da fikir verir misiniz lütfennnn
Adetim 8 gün geçti idrarda negatif çıktı dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı bu akşamda tuvalete gittim iç çamaşırım adet olmuş gibi koyu kahverengi lekeliydi adet oldum sandım ama devamı gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet midir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?