• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri yardım lütfen

saturn3546

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Beta değerim gecikmenin 3.günü
Çarşamba 105
Cuma 210
Bugün ise 349 çıktı
Çok korkuyorum sağlıklı değil mi? Herhangi bir kanama vs olmadı son adet tarihim 17 nisan

Bu şekilde olan var mı acaba değerleri yarına kadın doğuma randevu aldım

Beta değerim gecikmenin 3.günü
Çarşamba 105
Cuma 210
Bugün ise 349 çıktı
Çok korkuyorum sağlıklı değil mi? Herhangi bir kanama vs olmadı son adet tarihim 17 nisan
Benimde son adet tarihi 17 Nisan ben adette 3 gün varken beyan 396 çıktı kadın dogumcu keseyi göremedi alttan muanede ufak bişey var evt dedi hafta içi gene gidecem keseye bakacak seninde değerler iyi gibi geç dollenmyse böyle çıkar kese görünmez ama

çok teşekkür ederim inşallah bir sorun çıkmaz. Evet ama yine de içimi rahatlatmak istedim o yüzden gideceğim
Benden benzer haftada kan bile almadılar, haftaya gel dedi gönderdi doktor. Umarım sizde kese görünür de içiniz rahatlar 🙏🏿

Benden benzer haftada kan bile almadılar, haftaya gel dedi gönderdi doktor. Umarım sizde kese görünür de içiniz rahatlar 🙏🏿
İnşallah erken öğrenmek ve beta takibi yapmak çok da iyi bir şey değilmiş akışına bırakmak lazım sanırım

İnşallah erken öğrenmek ve beta takibi yapmak çok da iyi bir şey değilmiş akışına bırakmak lazım sanırım
Ben sağlık ocağına 2.kanı verdiğimde almadı bile. Hani 2 sadece :)) olacağı varsa olur falan dedi içim rahat etmedi de özele gittim verdim

Canım merhaba son durumun nedir acaba merak ettim ben de aynı şeyleri yaşıyorum şu an
Maalesef düşükle sonuçlandı süreç yeni bitti diyebilirim. Dış gebelikten şüphelendi doktor kanamam oldu beta düştü sonra tekrar yükseldi. Kürtaj oldum ve sonrasında beta sıfırlandı. Umarım senin sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏

Back