Bugünkü test biraz düşük çıkmış ayni saatlerde mi verdiniz testi?Arkadaşlar cumartesi günü kaset testim pozitif çıkınca sevinçle kan vermeye gittim ve sonuç pozitif değer 62.6
Çok sevindim ama iş burda bitmiyormuş tekrar kan verip takip etmek gerekiyormuş. Kimyasal gebelik, dış gebelik, boş gebelik vs bi sürü ihtimal kafamı karıştırdı.
Bugünkü testim 98.2 çıktı. Kötü mü acaba tecrübesi olan var mı
O kadar üzgünümki anlatamamTecrüben kötü var malasef her takibimde gebelik kaybı yaşadım allah sağlıkla sana kucağına almayı nasip etsin
Farkli saatler derken ilki saat kacta 2.si saat kacta? Bi de farkli hastane yapmayin carsamba bugun yaptirdiginiz hastanede ayni saatte test verinFarklı saatler farklı hastane. Yüzde 60 artış kötü mü
Doğru sonuç ve ilerleme için aynı labaratuvar da kan vermeniz daha sağlıklı olur.Farklı saatler farklı hastane. Yüzde 60 artış kötü mü
Benim ki sıkıntılı o zamansaat ve verdiğiniz hastane dolayısıyla net karşılatırma yapamıyoruz ama genelde 2 günde bir 2 katı artış olması beklenir. %60-66 artışla da sağlıklı gebelik oluşabilme ihtimali olduğu kanıtlanmış bazı araştırmalarla gecen gün araltırdum ben de. ama değer kücükken genelde iki katı artış oluyor benim gördüklerime göre. benim 306-697 seklinde artmıştı.
umutsuz olmayın. ben bugün aile hekimine gittim artık değerimi o kontrol edecek böylece ben kafamda kurmamış olacağımBenim ki sıkıntılı o zamano kadar çok heveslendim ki bide
Sizin değerleriniz kaç pekiumutsuz olmayın. ben bugün aile hekimine gittim artık değerimi o kontrol edecek böylece ben kafamda kurmamış olacağımbence siz de öyle yapın en azından ultrasonda bebeğinizi görene kadar. endişe hep oluyor. ben de bugğn kan verdim ve korkudan ölüyorum ne çıkacak diye. zor sahip olunca kaybetmekten korkuyor insan her an. ama iyi düsünün iyi olsun. hem farklı merkezde hem de farklı saatte vermissiniz. daha sağlıklı bir takiple devam edin bence. şu an ümitsizliğe kapılacak bir durum yok
en son cuma günü 697 çıkmıştı. bugün kan tahlilini sağlık ocağında yaptırdığım için sonuc hala çıkmadı. nasıl sabah edicem onu düsünüyorumSizin değerleriniz kaç peki
Yanılma ihtimali var mıdır sizceAyni hastanede ayni saatlerde yaptirmaya calisin. Bu sekilde bir anlami olmuyor.
Bugun gittigin yere 2 gun sonra gene git kan ver canim. Dedigim gibi farkli yerleri kiyaslamanin bir manasi yok. Yanilma demeyelim de her hastanenin kendi sistemi diyelim.Yanılma ihtimali var mıdır sizce
İnşallah dış gebelik ya da kimsayal falan değildir. Tekrar yükselir. Çooook korkuyorum çok üzülüyorumBugun gittigin yere 2 gun sonra gene git kan ver canim. Dedigim gibi farkli yerleri kiyaslamanin bir manasi yok. Yanilma demeyelim de her hastanenin kendi sistemi diyelim.
İnşallah öyledir. İnşallah tutunur bebeğimSon gittiğiniz yere 2 gün sonra aynı saatte gidin tekrar verin, lab farklılıklarından da olabilir düşüklük
İnşallahİnşallah öyledir. İnşallah tutunur bebeğim