Beta değeri takibi çilesi:(

Hgergy

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
113
21
Arkadaşlar cumartesi günü kaset testim pozitif çıkınca sevinçle kan vermeye gittim ve sonuç pozitif değer 62.6
Çok sevindim ama iş burda bitmiyormuş tekrar kan verip takip etmek gerekiyormuş. Kimyasal gebelik, dış gebelik, boş gebelik vs bi sürü ihtimal kafamı karıştırdı.
Bugünkü testim 98.2 çıktı. Kötü mü acaba tecrübesi olan var mı

Tecrüben kötü var malasef her takibimde gebelik kaybı yaşadım allah sağlıkla sana kucağına almayı nasip etsin

Bugünkü test biraz düşük çıkmış ayni saatlerde mi verdiniz testi?

saat ve verdiğiniz hastane dolayısıyla net karşılatırma yapamıyoruz ama genelde 2 günde bir 2 katı artış olması beklenir. %60-66 artışla da sağlıklı gebelik oluşabilme ihtimali olduğu kanıtlanmış bazı araştırmalarla gecen gün araltırdum ben de. ama değer kücükken genelde iki katı artış oluyor benim gördüklerime göre. benim 306-697 seklinde artmıştı.

Benim ki sıkıntılı o zaman o kadar çok heveslendim ki bide

Benim ki sıkıntılı o zaman o kadar çok heveslendim ki bide
umutsuz olmayın. ben bugün aile hekimine gittim artık değerimi o kontrol edecek böylece ben kafamda kurmamış olacağım bence siz de öyle yapın en azından ultrasonda bebeğinizi görene kadar. endişe hep oluyor. ben de bugğn kan verdim ve korkudan ölüyorum ne çıkacak diye. zor sahip olunca kaybetmekten korkuyor insan her an. ama iyi düsünün iyi olsun. hem farklı merkezde hem de farklı saatte vermissiniz. daha sağlıklı bir takiple devam edin bence. şu an ümitsizliğe kapılacak bir durum yok

Sizin değerleriniz kaç peki

Son gittiğiniz yere 2 gün sonra aynı saatte gidin tekrar verin, lab farklılıklarından da olabilir düşüklük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…