Beta değeri takibi çilesi:(

Arkadaşlar son gittiğim yerde de aynı sonuç çıktı. Ortalama yüzde 50 artış var yani. Bu durumda kesin dış gebelik ya da kimyasal diyebilir miyiz
Yoksa düşük ilerleme ile hala umudum var mı
Ne ağrı var ne de kan
Yarın 3. Defa betaya bakacağım

Arkadaşlar son gittiğim yerde de aynı sonuç çıktı. Ortalama yüzde 50 artış var yani. Bu durumda kesin dış gebelik ya da kimyasal diyebilir miyiz
Yoksa düşük ilerleme ile hala umudum var mı
Ne ağrı var ne de kan
Yarın 3. Defa betaya bakacağım
2 gün arayla veriyorsunuz değil mi kanı 48 saatte en az %60 artmasını istiyor doktorlar

Evet iki günde bir ama yüzde 50 artış var 60 değil 😔
Ya bak çok net açıkladım sana farkli lablarda farkli saatlerde yapmissin bu dogru sonuc vermez. Carsamba gunu git pazartesi ile AYNI SAATTE AYNI YERDE tekrar kan ver. Benim de basima geldi buna benzer bi durum. Su anda yapcak biseyin yok yarin saate ve yere dikkat et lutfen

Ya bak çok net açıkladım sana farkli lablarda farkli saatlerde yapmissin bu dogru sonuc vermez. Carsamba gunu git pazartesi ile AYNI SAATTE AYNI YERDE tekrar kan ver. Benim de basima geldi buna benzer bi durum. Su anda yapcak biseyin yok yarin saate ve yere dikkat et lutfen
Gece duramadım gidip ilk kan verdiğim yerde kan verdim orda da 93 çıktı. Daha da düşük yani :KK43:

X