Beta değeri normal miii

Doktora gittim vajinal ultrasonla kese kontrolü yaptı minik bir şey göründü ama gebelik kesesi gibi değil değerin de düşük dedi . Gebelik kesesi değilse nedir sizce
Canım son adet tarihim 27 kasım.adet e 1gun kala beta hcg 175 çıktı karından ultrason ile kucuk bir kese gördüğünü söyledi doktorum. 2ay ince de kimyasal yasadigim icin cok endiseliydim kesinlikle bu kimyasal degil kesa gorunuyo haftaya gel dedi.bende icim rahat etsin diye.ikigün ara ile beta hcg takibi yaptim degerim güzel arttı.23kasım çarşamba 175..25kasım cuma340 28kasım pzartesi1288 çıktı.dün doktor kontrolum vardı.dktor 175beta ile gecen hafta karından ultrasonla kuçük bir kese gördüğüne inanamadı ultrason goruntusunu gosterdim verdigi cevap alla alla oldu neyse tekrardan muayene etti yine karından ultrasonla kucuk bir kese gordugunu soyledi cok kafam karıştı şimdi gordügü kese ise gecen haftaki neydi sormasam aciklamada yapmiyorsadece sorun Yok dedi ama geçen hafta kese gördüm dediği için endişeliyim.bugun adet gecikmemin 6.günü.kese büyümüyor yada boş gebelikmi acaba? 2ay önce kimyasal gebelik yaşadım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Benim ki sanırım kimyasal gebelik çünkü pazartesi 1293 olan değerim bugün yani çarşamba 1332 olmuş . İlk gebeliğim de dış gebelikti olmadı yine sanırım çok mutsuzum

Canım beta başta güzel artmış nasıl kimyasal oluyor
Belki de dış gebeliktir bilmiyorum ki doktorumla görüşemedim henüz. Yarın gideceğim . Progesteron en son 5,50ydi yüksek değildi muhtemelen o civarlardadır yine. Çok üzgünüm gerçekten yorucu süreç Rabbim kimseyi zora koymasın inşaAllah

Canım sana progesteran vermediler mi o değere benimde 12 çıktı bana progesteran başladı doktor

Canım sana progesteran vermediler mi o değere benimde 12 çıktı bana progesteran başladı doktor
Hayır doktorum vermedi saglıksızsa düşsün yaşasın istemeyiz falan düşünüyor. Acaba bu dış gebelik mi ki yasal gebelik mi yoksa düşük mü oluyor progesteron değerinden dolayı

Hayır doktorum vermedi saglıksızsa düşsün yaşasın istemeyiz falan düşünüyor. Acaba bu dış gebelik mi ki yasal gebelik mi yoksa düşük mü oluyor progesteron değerinden dolayı
Anladım Allah büyük Sen genede bi doktora daha git bence öylede saldım çayıra mevlam gayıra da olmaz

Benim adetten 4gun geçince 453 çıktı

Merhaba arkadaşlar 5ocakta beta test sonucum 23 ,7ocakta 29 çıktı bugün adet tarihimdi 46.7 çıktı sizce kimsayal gebelikmi yardımcı olurmusunuz

Benim beta hcg değerim 6.5 cikti iki gün sonra bir daha baktırdım 28lerde cikti sizce gebelik varmi daha çok çok yeni galiba

Benim beta hcg değerim 6.5 cikti iki gün sonra bir daha baktırdım 28lerde cikti sizce gebelik varmi daha çok çok yeni galiba
Sizin gebelik var, çok erken yakalamışsınız ama değeriniz 2 günde güzel artmış. Tavsiyem adetin gecikmesini bekleyip yine test yapın. Gidişata göre sağlıklı gebelik mi değil mi anlarsınız. Umarım her şey iyi ilerler.

Aynen oyle yapicam 3 gunum vardi normal de adetime geçsin biraz tekrar edicem testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…