Beta değeri normal mi

feygey

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
117
35
13
Arkadaşlar merhaba 20 Mart Perşembe günü hamile olduğumu öğrendim adetime 3 gün vardı,betam 76 çıktı.21 Mart ta tekrar kan verdim 117 çıktı .Pazartesi de vermeyi düşünüyorum,cuma kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum .Sizce beta değerleri ve gidişat normal mi ?Bir de cuma gitmek saçma mı?

Hayırlı olsun düzenli ilerliyor gibi görünüyor hcg 1500-2000 olmadan kese de bebek de görünmüyor diye biliyorum hcgniz 1500lere geldiğinde doktora giderseniz bebişinizi görebilirler

Adet gecikmesinden 10-15 gün sonra gitmek iyi oluyor keseyi de bebeği de görebiliyorlar rahat (tabi lekelenme şiddetli ağrı falan olursa bekleme)

Hayırlı olsun düzenli ilerliyor gibi görünüyor hcg 1500-2000 olmadan kese de bebek de görünmüyor diye biliyorum hcgniz 1500lere geldiğinde doktora giderseniz bebişinizi görebilirler
12 saat geçtikten sonra verdim 117 e çıkmış,aslında takvim olarak ramazan bayramına geliyor ve ben memleketime gideceğim için içim rahat gideyim istemiştim en geç ne kadar olursa öyle olur diye düşünmüştüm ama tabi herhalde denk gelmeyebilir .

İsterseniz perşembe bi kan verin 1500leri görürseniz cuma doktora görünün her ihtimale karşı

Bir de bilmediğimden soruyorum beta adet döneminde daha çok mu artıyor öyle bir şey okumuştum

Bir de bilmediğimden soruyorum beta adet döneminde daha çok mu artıyor öyle bir şey okumuştum
Adet döneminde daha çok mu artıyor onunla ilgili bilgim yok ama bence hem pazartesi hem perşembe kan verin ben öyle yapmıştım 4 defa kan verdim

Adet döneminde daha çok mu artıyor onunla ilgili bilgim yok ama bence hem pazartesi hem perşembe kan verin ben öyle yapmıştım 4 defa kan verdim
Kan vermek de gerçekten stresli bir takip gerektiriyor ,olmazsa pazartesi ve perşembe bakarım ya da sadece pazartesi veririm

Merhaba benimde bat bugün aşırı bel ağrım olduğu için kan verdim idrar testim negatifti ama kan da pozitif oldu beta değerim de 30 çıktı normal mi sizcd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…