• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri 😳

1 nisana göre hesaplanmaz son adet tarihine göre hesaplanır, ilk gebelikten unuttunuz galiba😅 anormal bir değer çıkmamış👍🏻
Biliyorum unutmadım da artık üçüncü olunca ne zaman gideceğini ne zaman kaldığımı tahmin edebildiğim için öyle söyledim

Canim benimde degerim boyleydi doktor ikiz olabilir deger yuksek oldugu icin dedi sonra ultrasondan bakilınca gercek ortaya çıktı 3aylik hamileymisim iki kere uzerine adet gormüşüm şokkk olmuştuk. Doktor buyutupte gelmissin didiydi😃
Nasıl yani normal adetmi oldunuz çok ilginç

Çatlatma iğnesinden sonra beta 17 çıktı 12.gün sizce değer yükselir mi

Benim surekli karin agrim oluyodu devamli hergece abartisiz bak acilde solugu aliyoduk hamilelik dusundugum icin ilk hcgye bakilmasini istedigim hep. Bir hafta oncesine kadar hep kan tahlilim negatifti. Bir hafta gecti adetim tekrar test verdim 100000 orda bi şok yasadık zaten ikinci şokuda ultrasonda yasadık. Ne oldu nasil oldu buzamana kadar anlayamadim bundan sonrada anlayamam sanirim anladigim tek sey Rabbimin katinda imkansiz diye birsey yok. Yoksa gercekten baskasi anlatsa hadi canım derim insan başına gelince inaniyo. Kontrole gidince seninde belli olur saglicakla al kucagina insaAllah. Ben bilmeden ne agri kesiciler attım ne serumlar takıldı agri bacagima vurdugu icin apandisit sanıldı agır serumlar verildi. Cok sukurki hicbir sey olmadi yavruma öylede yakışıklıki keratam🥰
Gittiğiniz de kaç aylıktınız

Back
X