Beta değeri 😳

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar bugün betaya baktırdım 15000,00 yazıyordu kaç haftalık oluyor bilmiyorum ama 1 Nisan da kalma ihtimali de çok yüksek nasıl oluyor anlamadım bilen var mı

Kızlar bugün betaya baktırdım 15000,00 yazıyordu kaç haftalık oluyor bilmiyorum ama 1 Nisan da kalma ihtimali de çok yüksek nasıl oluyor anlamadım bilen var mı
1nisanda mı yumurtladınız? O zaman 6. hafta içindesiniz beta sonucu da uyumlu çıkmış tebrikler

kız maşallahhh

kalk çanta hazırla doguma az kalmış
Doğuma az kalamaz yeni hamile kaldım ama acayip olan bu ayda Nisan ayında 1in de korunma da sıkıntı yaşadık büyük ihtimalle o zaman oldu ama yüksek geldi bu değer de o yüzden bilemedim

Doğuma az kalamaz yeni hamile kaldım ama acayip olan bu ayda Nisan ayında 1in de korunma da sıkıntı yaşadık büyük ihtimalle o zaman oldu ama yüksek geldi bu değer de o yüzden bilemedim
Canim benimde degerim boyleydi doktor ikiz olabilir deger yuksek oldugu icin dedi sonra ultrasondan bakilınca gercek ortaya çıktı 3aylik hamileymisim iki kere uzerine adet gormüşüm şokkk olmuştuk. Doktor buyutupte gelmissin didiydi

18 Mart ama o zamandan hep korundum sadece nisanın birinde korunma olmadı
E famam yumurtlama o zamanmış 1 nisanda denk getirmişsiniz. Ama son adet tarihine göre hesaplanır gebelik. Beşbuçuk altı haftalık filan gebelik. Folik asit baslayın. Doktora gidin kese görünür.

Hadi ya bakalım bende bir gideyim ne olacak hayırlısı artık
Canim benimde degerim boyleydi doktor ikiz olabilir deger yuksek oldugu icin sonra ultrasondan bakinca gercek ortaya çıktı 3aylik hamileymisim iki kere uzerine adet gormüşüm şokkk olmuştuk. Doktor buyutupte gelmissin didiydi

E famam yumurtlama o zamanmış 1 nisanda denk getirmişsiniz. Ama son adet tarihine göre hesaplanır gebelik. Beşbuçuk altı haftalık filan gebelik. Folik asit baslayın. Doktora gidin kese görünür.
İşte benim diğer doğumlarım sıkıntılı geçti ya geç oldu ya erken 1 nisanla arada 2 hafta var ve ben panik olurum ya bilemiyorum

Seninde oyle birsey olabilir. Normal adet oldum dolu dolu hicbi farkida yoktu herzaman oldugum adetten ilginc valla basima gelmese inanmam o derece
Bende aslında hep şüphelendim ama idrar testinde hiç çıkadı ki bunda da yaptığım da ikinci silik çıktı kan yaptırayım dedim bu kadar da yüksek görünce şaşırdım çünkü benim diğer gebelik de 1000 çıkmıştı ilk de bunda 15000,00 çıkınca şok

Keseye baktırdınız mi? Cok kisa surede bu sonuc çıktıysa ikiz de olabilir degilse keseye göre bilgi verir doktor yalniz değeriniz yüksek oldugu icin bir an once gitmenizde fayda var

Keseye baktırdınız mi? Cok kisa surede bu sonuc çıktıysa ikiz de olabilir degilse keseye göre bilgi verir doktor yalniz değeriniz yüksek oldugu icin bir an once gitmenizde fayda var
Hayır gitmedim adetim 10 gün geçti 3 cü olunca da 1 Nisan'da kaldıysam 7 haftalık giderim hem kalp atışını duyarım demiştim ama bu kadar yüksek görünce şaşırdım çok

Hayır gitmedim adetim 10 gün geçti 3 cü olunca da 1 Nisan'da kaldıysam 7 haftalık giderim hem kalp atışını duyarım demiştim ama bu kadar yüksek görünce şaşırdım çok
Hayir böyle düsünmeyin. Bir sorun var mi dıs gebelik mi ikiz mi ne durumda baktirmaniz lazım. Allah korusun bir sorun yoktur ama varsa da erken müdahale önemli. Bir de folik asit almanız lazım onu da geciktirmeyin

Benim surekli karin agrim oluyodu devamli hergece abartisiz bak acilde solugu aliyoduk hamilelik dusundugum icin ilk hcgye bakilmasini istedim hep. Bir hafta oncesine kadar hep kan tahlilim negatifti. Bir hafta gecti adetim tekrar test verdim 100000 orda bi şok yasadık zaten, ikinci şokuda ultrasonda yasadık. Ne oldu nasil oldu buzamana kadar anlayamadim,bundan sonrada anlayamam sanirim, anladigim tek sey Rabbimin katında imkansiz diye birsey yok. Yoksa gercekten baskasi anlatsa hadi canım derim insan başına gelince anlıyo. Kontrole gidince seninde belli olur saglicakla al kucagina insaAllah. Ben bilmeden ne agri kesiciler attım ne serumlar takıldı agri bacagima vurdugu icin apandisit sanıldı agır serumlar verildi. Cok sukurki hicbir sey olmadi yavruma öylede yakışıklıki keratam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…