Y yasekaya Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 32 7 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasekaya #1 Merhaba ben yeni hamile kaldım ilk beta değerim 25 di 5.06.2024 de aynı hastaneye test verdim beta değerim 116 oldu. Ama bu sabah başka bir hastanede 58 çıktı beta değerim. Cihazlardan dolayı farklılık olabilir mi bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba ben yeni hamile kaldım ilk beta değerim 25 di 5.06.2024 de aynı hastaneye test verdim beta değerim 116 oldu. Ama bu sabah başka bir hastanede 58 çıktı beta değerim. Cihazlardan dolayı farklılık olabilir mi bu durumu yaşayan var mı?
A aceleciaycicegi Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 678 Emoji Skoru 534 Puanlar 18 Yaş 26 7 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasekaya #2 Evet başka hastanede verilen değerlerde oynama oluyor sürekli aynı hastanede vermenizi öneririm
Y yasekaya Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 32 7 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasekaya #3 aceleciaycicegi .!.: Evet başka hastanede verilen değerlerde oynama oluyor sürekli aynı hastanede vermenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim değer refansları farklı biraz korkuyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allah’ın izni ile
aceleciaycicegi .!.: Evet başka hastanede verilen değerlerde oynama oluyor sürekli aynı hastanede vermenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim değer refansları farklı biraz korkuyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allah’ın izni ile
A aceleciaycicegi Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 678 Emoji Skoru 534 Puanlar 18 Yaş 26 7 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasekaya #4 İnşallah hiç kuruntu yapmayın sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırsınız inşallah ne güzel ki hamile kalabilmişsiniz
İnşallah hiç kuruntu yapmayın sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırsınız inşallah ne güzel ki hamile kalabilmişsiniz
SayeBalaban Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻 Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 494 Emoji Skoru 209 Puanlar 18 7 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yasekaya #5 Evet değer farkediyor fakat kimyasal olabilme ihtimali de yüksek