- Konu Sahibi sevimlikedicik12
Bugün verdim canım 497 çıktıBenim ilk değerim 9 du, şu an 8000 lerde ve dün keseyi gördük. 2 günde bir kan testini tekrarla canım, düşük diye düşünme, olumlu düşün tutunsun bebişin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün verdim canım 497 çıktıBenim ilk değerim 9 du, şu an 8000 lerde ve dün keseyi gördük. 2 günde bir kan testini tekrarla canım, düşük diye düşünme, olumlu düşün tutunsun bebişin
Artmış ne güzel inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin canım, içini ferah tut güzel olsun herşeyBugün verdim canım 497 çıktı
İnşallah canım ilk gebeliğim down sendromluydu 23. Haftada sonlandırdık, korkuyorum şimdi aynı şeyleri yaşamaktan, inşallah sağlıklı olurArtmış ne güzel inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin canım, içini ferah tut güzel olsun herşey
Bende regli olmam gereken günde kan verdim gebelik şüphem vardı. Birde sabırsız davrandım 1.2 çıktı ertesi günde bel ağrısı ve peçeteye kahve rengi akıntı geldi. Bunun üstünden 3 gün geçti ara ara kramp şeklinde batmalar oluyor sizce kan testi erken mi verdim yani hala pozitif olma durumu ola bilir mi?Canım tekrar kan ver benim adete 3 gün kala 1.2 çıktı günümde gittim 34 le öğrendim 7 aylık hamileyim
İyi düşün güzel şeyler olsun, bende acaba kese var mı bebek sağlıklı mı diye kendimi yedim, bazen herşey olacağına varıyor. Akışına bırakıp yaşamak lazım sanırımİnşallah canım ilk gebeliğim down sendromluydu 23. Haftada sonlandırdık, korkuyorum şimdi aynı şeyleri yaşamaktan, inşallah sağlıklı olur
Ben korunmayı bıraktıktan 3. Ayda hamile kaldım, ilk 2 ay 1.2 çıktı değerim 3. Ay ise 9 çıktı ve o zaman gebelik olduğunu öğrendim. 1.2 çıkan hiç yükselmedi ama burada okuduklarımdan negatif çıkıp pozitife dönenlerde var. Eğer regl uzun sürmediyse bir test yaptırın tekrar bence.Bende regli olmam gereken günde kan verdim gebelik şüphem vardı. Birde sabırsız davrandım 1.2 çıktı ertesi günde bel ağrısı ve peçeteye kahve rengi akıntı geldi. Bunun üstünden 3 gün geçti ara ara kramp şeklinde batmalar oluyor sizce kan testi erken mi verdim yani hala pozitif olma durumu ola bilir mi?
Yok regli olmadım hiç kanama da olmadı regli olmam gereken zaman içerisinde test verdim onu kastettim hala da regli olmadım ama bel ağrım var halaBen korunmayı bıraktıktan 3. Ayda hamile kaldım, ilk 2 ay 1.2 çıktı değerim 3. Ay ise 9 çıktı ve o zaman gebelik olduğunu öğrendim. 1.2 çıkan hiç yükselmedi ama burada okuduklarımdan negatif çıkıp pozitife dönenlerde var. Eğer regl uzun sürmediyse bir test yaptırın tekrar bence.
Tekrarla istersen kan tahlilini yada bir kadın doğuma git ben doktor kontrolünde ilerlettim süreci hepYok regli olmadım hiç kanama da olmadı regli olmam gereken zaman içerisinde test verdim onu kastettim hala da regli olmadım ama bel ağrım var hala
Çarşamba günü için randevu aldım bakalım hayırlısıTekrarla istersen kan tahlilini yada bir kadın doğuma git ben doktor kontrolünde ilerlettim süreci hep