- 6 Aralık 2023
- 7
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi sevimlikedicik12
-
Teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alırımadet tarihiniz geçince yeniden kan verebilirsiniz bence
Eger bu test predictor early ise buyuk ihtimalle hamilesiniz. Onun yalanci pozitif gosterdigini gormedim duymadim hicKızlar merhaba beklenen adet dönemine 5 gün varken erken gebelik testi yapmıştım ve silik pozitif çıktı ertesi gün kan verdiğimde beta hcg değeri 4,82 çıktı bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım ama hiç bir belirtim yok ne adet ne hamilelik acaba testi tekrarlamalımıyım başına böyle bişi gelen var mı testin resiminide bırakıyım bi bakın
Eger bu test predictor early ise buyuk ihtimalle hamilesiniz. Onun yalanci pozitif gosterdigini gormedim duym
Bilmiyorum sonrasında test yapmadım ama evet predictor test adet gecikmesini bekliyorum çok teşekkür ediyorumEger bu test predictor early ise buyuk ihtimalle hamilesiniz. Onun yalanci pozitif gosterdigini gormedim duymadim hic
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bekliyorum bende ne olucak teşekkür ederimCanım tekrar kan ver benim adete 3 gün kala 1.2 çıktı günümde gittim 34 le öğrendim 7 aylık hamileyim
Bekle bakalım canım bende bekliyorum inşallah Allah gönlümüze göre verirMerhaba benimde testlerim bu şekilde dün yani 5.12 de kan verdim 19 çıktı bugünde idrar yaptım alttaki çizgi var daha koyulaşıyor sanki.
Çok mu düşük değerim stres oldum çok. Tekrar kan verip üzülmek istemiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum
Beklemek en zoru işte malesefBekle bakalım canım bende bekliyorum inşallah Allah gönlümüze göre verir
Amin inşallah sizde güzel haberler alırsınızBekle bakalım canım bende bekliyorum inşallah Allah gönlümüze göre verir
Haklısın ama yapıcak bir şey yok hayırlısı artıkBeklemek en zoru işte malesef
Amin çok teşekkür ediyorumAmin inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Tekrar kan verdiniz miiMaşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bekliyorum bende ne olucak teşekkür ederim
Canım bugün tekrar kan ver yüzde 60 tan fazla artarsa değer inşallah sağlıklı gebeliktir 2 günde bir artması lazımMerhaba benimde testlerim bu şekilde dün yani 5.12 de kan verdim 19 çıktı bugünde idrar yaptım alttaki çizgi var daha koyulaşıyor sanki.
Çok mu düşük değerim stres oldum çok. Tekrar kan verip üzülmek istemiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum
Haftasonuna kadar vermeden dayanmayı düşünüyorum, sürekli kan vermek gerekiyor sonra haftasonu verip değere bakacağım daha çok erken beklenen adet günüm bugün daha normaldeCanım bugün tekrar kan ver yüzde 60 tan fazla artarsa değer inşallah sağlıklı gebeliktir 2 günde bir artması lazım
Anladım hayırlısı olsun inşallah buraya da yaz merak ettimHaftasonuna kadar vermeden dayanmayı düşünüyorum, sürekli kan vermek gerekiyor sonra haftasonu verip değere bakacağım daha çok erken beklenen adet günüm bugün daha normalde
Canım merhaba bugün kan verdim 497 çıktı sonucumAnladım hayırlısı olsun inşallah buraya da yaz merak ettim
Benim ilk değerim 9 du, şu an 8000 lerde ve dün keseyi gördük. 2 günde bir kan testini tekrarla canım, düşük diye düşünme, olumlu düşün tutunsun bebişinMerhaba benimde testlerim bu şekilde dün yani 5.12 de kan verdim 19 çıktı bugünde idrar yaptım alttaki çizgi var daha koyulaşıyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?