Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Size de çok geçmiş olsun Rabbim bizlere de evlat nasip etsin insaAllah çok zor işler valla insan sevinemiyor bile üstüne birşeyler duyunca boykemidir diye düşünmektenÇok geçmiş olsun .Bende yaşamıştım ama benim değerim yok düşüktü 5.48 çıkmıştı yükseliyor diye sevindim gecesinde hastalandım
Adet oluyorsun adet kanamasıyla beraber düşüyor. Ben kanamam basladığında kustum direk acile gittim normal de çok şiddetli geçer adetim bana mide bulantım ve ağrım için serum taktılar agrı kesici yaptılar normal adetim gibi 5 gün yogun ama ağrısız kanamam oldu. Doktora gidip düşüse geçmiş mi baktırmalısın ki kanama başladıysa düşüyordurMerhaba yaşadığınız için sormak istedim ne kadar sürdü kanama ağrı kusma hepsi ne kadar sürüyor. İlaç içtiniz mi
Hayırlısı buymuş demek ki bende cok üzüldüm ağladım ama 3 ay sonra tekrar kaldım o sağlıklı cok sükür üzülme her kadın bunu yasıyor adetim gecikti zannediyor ama sağlıksız yani kimyasal gebelik oluyor bebek sağlıklı döllenmiyor ve vucüt bunu kabul etmiyor. Doktor güzel bişey hamile kalabiliyorsn dert etme demişti sağlıklı gebeliğe yol acıyor demişti öle de olduÇok geçmiş olsun benimde büyük ihtimalle öyle düşük yapıyorum sanırım
2 günde değil blr hafta da 22 olmuş?Bence değeriniz gayet normal . 6.47den iki günde 22.6 olmuş neresi az . Hayırlı olsun bu arada
merhaba fikirleriniz cok onemli 2.5 senedir evliyim. cok guvendigim bir merkezde ilk kez tup bebek yaptirdik. problem sadece morfoloji %1. 5ci gun a kalite blastokist transferi oldum. transferim 21.08.2021 de oldu, 26.08.2021de yani bes gun sonra artik evde siradan testte silik cizgiyi gordum. uc gun yine yaptim gittikce koyulasti. 28i kahverengi akinti geldi doktoruma soyledim, gobekten prolutex ignemi ikiye chikardi. transferin 9cu gunu yani 30.08.2021de beta hcg testi verdim 201 cikti, cok sevindik. bu gun yeniden verdim doktorun isteyiyle 197 cikti. ayni saat ayni klinikte verdim. sizce kimyasal mi, yoksa degerim artip normale doner mi? tek bir umudum var burada okudum blastokist embriyo yuzde 1 ihtimalle bolunmus ikiz olmus, ikizlerden biri dusmus diye deger dusmus. niye umudum buna cunki ikiz gebeliklerde idrar testi cok erken gosterirmis.
Çok teşekkür ederim sağ olunAdet oluyorsun adet kanamasıyla beraber düşüyor. Ben kanamam basladığında kustum direk acile gittim normal de çok şiddetli geçer adetim bana mide bulantım ve ağrım için serum taktılar agrı kesici yaptılar normal adetim gibi 5 gün yogun ama ağrısız kanamam oldu. Doktora gidip düşüse geçmiş mi baktırmalısın ki kanama başladıysa düşüyordur
İnsaAllah en kısa zaman da Rabbim bize de nasip eder tekrar evlat sahibi olabilmeyi tüm isteyen kullarının ellini boş bırakmasın Rabbim insaAllah çok teşekkür ederim çok sağ olunHayırlısı buymuş demek ki bende cok üzüldüm ağladım ama 3 ay sonra tekrar kaldım o sağlıklı cok sükür üzülme her kadın bunu yasıyor adetim gecikti zannediyor ama sağlıksız yani kimyasal gebelik oluyor bebek sağlıklı döllenmiyor ve vucüt bunu kabul etmiyor. Doktor güzel bişey hamile kalabiliyorsn dert etme demişti sağlıklı gebeliğe yol acıyor demişti öle de oldu
- 11 Temmuz 2020
- 988
- 269
- 33
- 32
Sağlıksız gbiMerhaba bayanlar benim bir hafta önce değerim 6.47 di bugün bir hafta içinde yani değerim 22.6 olmuş hamilelik varmıdır.
Teşekkür ederimSağlıksız gbi
- 11 Temmuz 2020
- 988
- 269
- 33
- 32
Ama belli de olmaz bi doktora gidinTeşekkür ederim
Kan verdim bugün yarın bakicak tekrar doktor bakalım hayırlısıAma belli de olmaz bi doktora gidin
- 11 Temmuz 2020
- 988
- 269
- 33
- 32
Hayırlısı olsunKan verdim bugün yarın bakicak tekrar doktor bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim çok sağolunHayırlısı olsun