• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta değer

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

XSNM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
117
37
48
27
Merhaba bayanlar benim bir hafta önce değerim 6.47 di bugün bir hafta içinde yani değerim 22.6 olmuş hamilelik varmıdır.

Bence doktora görünün 2 güne bir artması lazımdı aslında. İnşallah vardır ama doktora gidin ne olur ne olmaz.

Var ama önemli olan 2 günde bir 2 ye katlayarak artması. Senin artış biraz az olmuş kimyasal gebelik olabilir doktorunla görüş

İki testi de aynı yerde verdiyseniz yavaş artmış değer; kimyasal olabilir.
Farklı yerde verdiyseniz makinelerin referanslari Farklı olduğu için yavas artmış gözüküyor olabilir

Doktor bu seviyede hcg.de bir şey göremez doktora gitmenizin su an için bir anlamı yok 48 saat sonra son testi yaptırdığınız yerde test vermeniz daha iyi. 2 katına artmış olması gerekiyor.

Doktora boşuna gitmeyin derim. Değer 1500 üstü olmadan doktor herhangi bir şey göremez ultrasonda. Doktor da hcg isteyecek sonra o da başka hastanedeyse 48 saat sonra tekrar ver diyecek.

İki testi de aynı yerde verdiyseniz yavaş artmış değer; kimyasal olabilir.
Farklı yerde verdiyseniz makinelerin referanslari Farklı olduğu için yavas artmış gözüküyor olabilir

Doktor bu seviyede hcg.de bir şey göremez doktora gitmenizin su an için bir anlamı yok 48 saat sonra son testi yaptırdığınız yerde test vermeniz daha iyi. 2 katına artmış olması gerekiyor.

Doktora boşuna gitmeyin derim. Değer 1500 üstü olmadan doktor herhangi bir şey göremez ultrasonda. Doktor da hcg isteyecek sonra o da başka hastanedeyse 48 saat sonra tekrar ver diyecek

İki testi de sağlık ocağın da verdim teşekkür ederim bilginiz için

Değer az ve iki kat sağlıklı artmıyor az artış olup sonunda düşüşe geçiyor
Anladım çok teşekkür ederim benim şuan kanamam var ama ayıptır söylemesi adet gibi de değil yani normal dururken gelmiyor kan küçük abdeste gidince geliyor kan ama karın ağrım çok var kusma var bide düşük böylemi oluyor

Merhaba bayanlar benim bir hafta önce değerim 6.47 di bugün bir hafta içinde yani değerim 22.6 olmuş hamilelik varmıdır.
Bence değeriniz gayet normal . 6.47den iki günde 22.6 olmuş neresi az . Hayırlı olsun bu arada 😇

Anladım çok teşekkür ederim benim şuan kanamam var ama ayıptır söylemesi adet gibi de değil yani normal dururken gelmiyor kan küçük abdeste gidince geliyor kan ama karın ağrım çok var kusma var bide düşük böylemi oluyor
Evet ben yaşadım önce lekelenmem geldi sonrası sabah kusarak uyandım kanamam baslamıstı öyle düşük yaptomm

Acile gidip hemen serum taktır agrı kesici vurdur benm öyle yapmıştı doktor ağrım ve bulantım oldugunu söyleyince

Evet ben yaşadım önce lekelenmem geldi sonrası sabah kusarak uyandım kanamam baslamıstı öyle düşük yaptomm
Merhaba yaşadığınız için sormak istedim ne kadar sürdü kanama ağrı kusma hepsi ne kadar sürüyor. İlaç içtiniz mi

Back