Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Teşekkür ederim sağ olunBiraz yavaş yükselmiş ama belli de olmaz
Teşekkür ederim yarına aldım randevu hemen gideceğim insaAllahBence doktora görünün 2 güne bir artması lazımdı aslında. İnşallah vardır ama doktora gidin ne olur ne olmaz.
Kimyasal gebelik nedirVar ama önemli olan 2 günde bir 2 ye katlayarak artması. Senin artış biraz az olmuş kimyasal gebelik olabilir doktorunla görüş
- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
İki testi de aynı yerde verdiyseniz yavaş artmış değer; kimyasal olabilir.
Farklı yerde verdiyseniz makinelerin referanslari Farklı olduğu için yavas artmış gözüküyor olabilir
Doktor bu seviyede hcg.de bir şey göremez doktora gitmenizin su an için bir anlamı yok 48 saat sonra son testi yaptırdığınız yerde test vermeniz daha iyi. 2 katına artmış olması gerekiyor.
Doktora boşuna gitmeyin derim. Değer 1500 üstü olmadan doktor herhangi bir şey göremez ultrasonda. Doktor da hcg isteyecek sonra o da başka hastanedeyse 48 saat sonra tekrar ver diyecek.
Farklı yerde verdiyseniz makinelerin referanslari Farklı olduğu için yavas artmış gözüküyor olabilir
Doktor bu seviyede hcg.de bir şey göremez doktora gitmenizin su an için bir anlamı yok 48 saat sonra son testi yaptırdığınız yerde test vermeniz daha iyi. 2 katına artmış olması gerekiyor.
Doktora boşuna gitmeyin derim. Değer 1500 üstü olmadan doktor herhangi bir şey göremez ultrasonda. Doktor da hcg isteyecek sonra o da başka hastanedeyse 48 saat sonra tekrar ver diyecek.
İki testi de aynı yerde verdiyseniz yavaş artmış değer; kimyasal olabilir.
Doktora boşuna gitmeyin derim. Değer 1500 üstü olmadan doktor herhangi bir şey göremez ultrasonda. Doktor da hcg isteyecek sonra o da başka hastanedeyse 48 saat sonra tekrar ver diyecek
Anladım çok teşekkür ederim benim şuan kanamam var ama ayıptır söylemesi adet gibi de değil yani normal dururken gelmiyor kan küçük abdeste gidince geliyor kan ama karın ağrım çok var kusma var bide düşük böylemi oluyorDeğer az ve iki kat sağlıklı artmıyor az artış olup sonunda düşüşe geçiyor
Bence değeriniz gayet normal . 6.47den iki günde 22.6 olmuş neresi az . Hayırlı olsun bu aradaMerhaba bayanlar benim bir hafta önce değerim 6.47 di bugün bir hafta içinde yani değerim 22.6 olmuş hamilelik varmıdır.
Evet ben yaşadım önce lekelenmem geldi sonrası sabah kusarak uyandım kanamam baslamıstı öyle düşük yaptommAnladım çok teşekkür ederim benim şuan kanamam var ama ayıptır söylemesi adet gibi de değil yani normal dururken gelmiyor kan küçük abdeste gidince geliyor kan ama karın ağrım çok var kusma var bide düşük böylemi oluyor
Çok teşekkür ederim iki günde değil de bir hafta da değerim böyle olduBence değeriniz gayet normal . 6.47den iki günde 22.6 olmuş neresi az . Hayırlı olsun bu arada
Çok geçmiş olsun benimde büyük ihtimalle öyle düşük yapıyorum sanırımEvet ben yaşadım önce lekelenmem geldi sonrası sabah kusarak uyandım kanamam baslamıstı öyle düşük yaptomm
Hmm öyleyse pardon 1 hafta da gerçekten çok küçük değermiş .inşallah sağlıkla ilerler diyecem ama kimyasal gibiÇok teşekkür ederim iki günde değil de bir hafta da değerim böyle oldu
Büyük ihtimalle öyle çünkü kanamam varHmm öyleyse pardon 1 hafta da gerçekten çok küçük değermiş .inşallah sağlıkla ilerler diyecem ama kimyasal gibi
Merhaba yaşadığınız için sormak istedim ne kadar sürdü kanama ağrı kusma hepsi ne kadar sürüyor. İlaç içtiniz miEvet ben yaşadım önce lekelenmem geldi sonrası sabah kusarak uyandım kanamam baslamıstı öyle düşük yaptomm