• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta aynı ilelemiyor çok acil cvp

Amine tutus

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
3
Kizlar sağlık ocağında iki defa kan verdim biri 396 çıktı diğeri 1000.00 çıktı aradan 4 gün geçti sağlık ocağı normal gebelik izlenimi yaptı tahlileri şimdi o tahlillerde betam 1000.00 gene çıkıyor geçen hafta doktor Altan baktı küçük bir kese var dedi yarın randuvum herhangi bir kanamma falan yok sizce dusukmu yapitom

yani hiç artmadıysa düşük veya kimyasal gebelik ihtimali var maalesef. zaten artış olmaması sağlıksız gebelik olduğunu gösteriyor.

Kizlar sağlık ocağında iki defa kan verdim biri 396 çıktı diğeri 1000.00 çıktı aradan 4 gün geçti sağlık ocağı normal gebelik izlenimi yaptı tahlileri şimdi o tahlillerde betam 1000.00 gene çıkıyor geçen hafta doktor Altan baktı küçük bir kese var dedi yarın randuvum herhangi bir kanamma falan yok sizce dusukmu yapitom
Kese varsa zaten en az 1500-2000 lerdedir canım boşuna sıkma canını.. bi de tam 1000 çıkması garip değil mi? Belki en fazla onu ölçüyorlardır.. özel bir yerde kan verip içini rahatlat istersen. Bir daha doktr ne zaman çağırdı kontrole?

Neden hep 1000 ?
900 yada 1100 değil sonuçlar bana sağlıklı gelmedi bence yaptirdiginiz yerde sıkıntı

Özelde veya hastane de bı kan daha ver bencede

Kese varsa zaten en az 1500-2000 lerdedir canım boşuna sıkma canını.. bi de tam 1000 çıkması garip değil mi? Belki en fazla onu ölçüyorlardır.. özel bir yerde kan verip içini rahatlat istersen. Bir daha doktr ne zaman çağırdı kontrole?
Yarın gidecem geçen hafta Altan baktı o zaman daha adettimde geçmemişti hafyay gel keseye bakalım dedi

Back