Beta 28 çıktı adetime 3 gün var

Amin amin inşallah kuzum... Yaz yaz canım. Bizim bir seneyi geçti. İkinci Aşılama yaptık bu ay. Her türlü tavsiyeye açığım
ben de 1 seneye yakın denedim. hiç ummuyodum artık. vitamin kullandım. sperm hızlandırıcı vaginal jel bile kullandım (cok az sürdüm) en son baktık olmuyor sperm attırıcı hap aldık o ay hamile kaldim.

ben de 1 seneye yakın denedim. hiç ummuyodum artık. vitamin kullandım. sperm hızlandırıcı vaginal jel bile kullandım (cok az sürdüm) en son baktık olmuyor sperm attırıcı hap aldık o ay hamile kaldim.
O hapın adı ne canım? Reçeteli mi?

Prooceed kullanıyoruz biz ama başkası da varsa tabi doktora sorarak kullanabiliriz canım
ay bizde onu kullandık bi de zorla her sabah ve aksam bitter cikolata ve muz yedırdım
o prooceed ile beraber keçi boynuzu önermişti doktor.
vajinal jel kullanıyodum ben cok zorlandım cunku o da Ainara’idi. doktor tavsiyesi o da.

Tamam canım çok teşekkür ederim. Keçiboynuzu biz de içiyoruz. Bitter çikolata ve muza yüklenelim bakalım biraz da. Jele de bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…