Beta 24.5

mercanmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
45
12
3
28
2 gun önce betam 7.39 cıkmıştı bugun 24.5 cıktııı adet gunume 3 gun daha var sabırsızlıktan erken tahlıl vermiştim şimdi ne yapmalıyım kızlar doktor olumlu konustu folik asit al dedi :)

2 gun önce betam 7.39 cıkmıştı bugun 24.5 cıktııı adet gunume 3 gun daha var sabırsızlıktan erken tahlıl vermiştim şimdi ne yapmalıyım kızlar doktor olumlu konustu folik asit al dedi :)
Gayet güzel bir artış canım gözün aydın

Folik asiti ihmal etme

Tamam gayet güzel artmış ara ara kan verip kontrol edin artışı çok sık vermenize gerek yok henüz çok yeni :) zaten 3000-3500 e kadar keseyi göremezsiniz doktora gitseniz de şimdilik sadece artışı takip etmeniz gerek

Gerçekten 3binlere kadar görülmüyor muuuu , ne kadar sürede oraya gelmesi gerekir sizce

Gerçekten 3binlere kadar görülmüyor muuuu , ne kadar sürede oraya gelmesi gerekir sizce
evet maalesef :) alttan muayenede 2500 den sonra karından ise 3000 lerden sonra görünüyor. Yaklaşık 10 12 gün sonra o civarlarda olabilir diye düşünüyorum. Yine de ara ara kan vererek görürsünüz zaten. Örnek veriyorum 1000 çıktığı zaman şöyle düşünün 2 günde bir en az 2 katı artıyor öyleyse 2 gün sonraki değer 2000 civarı olacak gibi. Umarım anlatabilmişimdir hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sağlıklı ilerler

Evet anladım insallah o gunlerı görürüm çunku şster istemez insan cok büuük umut baglıyor :)

Evet anladım insallah o gunlerı görürüm çunku şster istemez insan cok büuük umut baglıyor :)
Elbette haklısınız direkt o içgüdü yükleniyor o sabırsızlık heyecan :) inşallah çok güzel haberlerinizi alırız siz o süreçte kendinize dikkat edin

ben gebeliğimi erken test ile reglimden bir hafta önce öğrendim, beta artışım iyiydi fakat bebek bi türlü görünmemişti erken öğrendiğime pişman olmuştum, bi de üzerine bebeğim geç döllenmeymiş, geçmek bilmeyen 2 haftaydı, o yüzden sağlıklı ve sabır dolu günler dilerim size

Adeti 4 gün gecikten sonra 2600 lerde keseyi gördük biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…