erken gebelik testi yapmali miyim ????

tuby24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1
0
1
32
Merhaba arkadaslar. Adetim 4 gun gecikti. Normalde cok duzenli olur. Sadece korunmayı biraktigim ilk ay 3 gun erken oldum. Buda 2.ay. Kasiklarimda kisa sureli agrilar batmalar oluyor. Tam adet olmusum gibi hissedip lavaboya gidiyorum ama yok. Adet olmadan 3 gun oncede dayanamayip 5 tl lik testlerden yaptim ama tek cizgi. Tam hamile degilmisim dedim bu seferde adetim gelmiyor. Off ne zor bi surec bu kafayi yedirtir insana. Erken gebelik testi alip yapsam mi diyorum onlar daha kesin sonuc veriyomus sanirim.

Merhaba arkadaslar. Adetim 4 gun gecikti. Normalde cok duzenli olur. Sadece korunmayı biraktigim ilk ay 3 gun erken oldum. Buda 2.ay. Kasiklarimda kisa sureli agrilar batmalar oluyor. Tam adet olmusum gibi hissedip lavaboya gidiyorum ama yok. Adet olmadan 3 gun oncede dayanamayip 5 tl lik testlerden yaptim ama tek cizgi. Tam hamile degilmisim dedim bu seferde adetim gelmiyor. Off ne zor bi surec bu kafayi yedirtir insana. Erken gebelik testi alip yapsam mi diyorum onlar daha kesin sonuc veriyomus sanirim.
Adete 1 hafta kala sonuç veriyor. Benim 3 haftalikti çıkmıştı.

canım erken gebelik testi veya normal test açıkçası pek değişiklik yok aralarında.. Ama kan testi yaptırsan hazır günün geçmişken uğraşma idrar testleriyle falan ;)

İdrar testlerinde adetin gecikmeden çıkmaz gecikmesini beklemelisin. Sabırsız bir süreç biliyorum fakat hüsrana uğramamak için lütfen sabret. Önce evde kendin test yap çıkarsa da kan testi yaptır. İnşallah hamilesindir, hayırlı haberlerini bekliyoruz :) :KK66::KK46::anneadayı:

Back
X