Beta 2 cikti

Ay ben umutlanmak istemiyorum çok ama şu an çok mutlu oldum doktor bana adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi.
Ben de stresle bekliyorum. Adetime 2 gün kaldı. Ama benim 1 haftadır kahverengi akıntım var. Korkuyorum canım

Ay ben umutlanmak istemiyorum çok ama şu an çok mutlu oldum doktor bana adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi.
Ben de stresle bekliyorum. Adetime 2 gün kaldı. Ama benim 1 haftadır kahverengi akıntım var. Korkuyorum canım
Kuzum benim kahverengi akıntının olması çok normal bebeğin yerleşme kanaması okız bakhele sen böyle bir siteye kayitlisin hiç mi okumuyorsunbeta 13 ne demek biliyor musun 100 100 hamilesin benimle de paylasirsan sevinirimsonucunu ogrendikten sonra

Valla o kadar çok şey okudum ki kimi diyor kimyasal olabilir kimi dış gebelik yani onlar da haklı. Doktor da hiçbi şey söylemedi hatta düşük yapıyor olabilirsin dedi bana
haftaya tekrar baktırıcam mutlaka yazarım sana. Ben de senin iyi haberlerini bekliyorum canım Allah hayırlısıyla versin inşallah

Amin canım inşallah bende senden güzel haberleri bekliyorum hayırlısıyla sen kalbini ferah tut bikere düşük yapıyor olsan o kadar az kan gelmez ve kahverengi olmaz bende sana yazıcam canım güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…