- 22 Mayıs 2020
- 18
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kvrckprenses01
-
İnşallah oyleyimdir suan ağlıyorum o kadar üzüldüm kiBenimde 1 gün önce 2.30 çıkmıştı. 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yani büyük ihtimal hamilesiniz:)
İnşallah oyleyimdir suan ağlıyorum o kadar üzüldüm ki
2aydirStres yapma bence. Ne zamandır istiyordun
Kan dan mi öğrendin pwkiBenimde 1 gün önce 2.30 çıkmıştı. 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yani büyük ihtimal hamilesiniz:)
Kan dan mi öğrendin pwki
Kuzum sen kesin hamilesinBenim 13 çıktı regle 2 gün var. Ben de seninle aynı durumdayım doktor 10 gün sonra gel dedi
Kuzum benim kahverengi akıntının olması çok normal bebeğin yerleşme kanaması oAy ben umutlanmak istemiyorum çok ama şu an çok mutlu oldumdoktor bana adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi.
Ben de stresle bekliyorum. Adetime 2 gün kaldı. Ama benim 1 haftadır kahverengi akıntım var. Korkuyorum canım
Kesinlikle katılıyorum canım birde ben aynı gün idrarda da test yaptim silik çizgi ciktiSenin iyi haberlerini bekliyorum bence biz acele etmişizbiraz daha bekle tekrar test yaptır yoksa kafa sürekli üzgün modda oluyor
Amin canım inşallah bende senden güzel haberleri bekliyorum hayırlısıyla sen kalbini ferah tut bikere düşük yapıyor olsan o kadar az kan gelmez ve kahverengi olmaz bende sana yazıcam canım güzel haberleriValla o kadar çok şey okudum ki kimi diyor kimyasal olabilir kimi dış gebelik yani onlar da haklı. Doktor da hiçbi şey söylemedi hatta düşük yapıyor olabilirsin dedi bana
haftaya tekrar baktırıcam mutlaka yazarım sana. Ben de senin iyi haberlerini bekliyorum canım Allah hayırlısıyla versin inşallah
Merhaba bana da umut oldunuz. Ben de adetime 4 gün varken kan verdim 2.30 çıktı üzüldüm şimdi bekliyorum inşallah yükselir hala adet olmadimBenimde 1 gün önce 2.30 çıkmıştı. 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yani büyük ihtimal hamilesiniz:)
Test yaptınız mı tekrardan? bende sizin Gibi beklemedeyimKizlar beta hcg 2 cikti adetime 1 gun vardı sizce hamile olabilir miyim doktorum 1hafta sonra testi yinelememi söyledi
Merhaba bana da umut oldunuz. Ben de adetime 4 gün varken kan verdim 2.30 çıktı üzüldüm şimdi bekliyorum inşallah yükselir hala adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?