• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 18 den 4 günde 52 ye yükseldi

Turuncsari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
6
0
1
28
Merhabalar,
1 düşük 1 kimyasal gebeliğin ardından beklenen adet günümde erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.
Kan sulandırıcı iğne kullanacağım için erken öğrenmem gerekiyordu. O gün direk beta testi verdim 18 çıktı, 4 gün sonra yani beklenen adet tarihimin geçmesinin 4. Gününde değerim 52 çıktı.
2 günde bir iki katı artması gerektiğine göre 4 katı olması gerekiyor yani 72 lerde ama 52 çıktı.. Bu durumu yaşayan var mı ? Bu ilerleyişte gebeliği devam edip sağlıkla kucağına alabilen ? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var…

Merhabalar,
1 düşük 1 kimyasal gebeliğin ardından beklenen adet günümde erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.
Kan sulandırıcı iğne kullanacağım için erken öğrenmem gerekiyordu. O gün direk beta testi verdim 18 çıktı, 4 gün sonra yani beklenen adet tarihimin geçmesinin 4. Gününde değerim 52 çıktı.
2 günde bir iki katı artması gerektiğine göre 4 katı olması gerekiyor yani 72 lerde ama 52 çıktı.. Bu durumu yaşayan var mı ? Bu ilerleyişte gebeliği devam edip sağlıkla kucağına alabilen ? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var…
Olumsuz dusunmek icin biraz daha degerlerinizi olcturun bi kac test daha yaptirin eger degerlerde ciddi anlamda bi duzensizlik varsa dediginiz gibi biseyler olabilr ama su an erken morelinizi bozmayin

Doktorum takipte kalmamız gerektiğini söyledi 2 günde bir değil de 4 günde bir tahlil istedi pazartesi tekrar kan vereceğim bakalım 🥺

Back