• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 0.46 dan 1.2 ye yukselmis

Bu doktorda kese yok sag yumurtalikta pco var dedi rahim kalinligi 15 olmus. Daha kan sonucunu gormeden zaten negatif gelecek adet sokturucu yazicam dedi. Ama ben kullanmayacagim
Yaaa hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebistir rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese sizde dua edin lütfen :)

Yaaa hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebistir rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese sizde dua edin lütfen :)
Malesef beta 0 çıktı . Doktora kasik agrisi gogus sismesi bel agrisi neden var dedim olabilir diyip durdu. Bosu bosuna agrı ceker mi bir insan hayirli zamanda insallah olur bakalim nasip

Malesef beta 0 çıktı . Doktora kasik agrisi gogus sismesi bel agrisi neden var dedim olabilir diyip durdu. Bosu bosuna agrı ceker mi bir insan hayirli zamanda insallah olur bakalim nasip
Bende bu ay boşu boşuna umitlendim ağrı çektim belirtiler yasadim ama dediğiniz gibi bosunaymis rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin insallah. İsteyen herkese versin tez zamanda hayirlisiyla

Back